Bruschete – recomandarea lui Chef Adi Hădean

Astăzi, Adi Hădean ne propune o rețetă mai altfel- bruschete în stil românesc.
Am decis să nu fac papricaș, erau atât de frumoși încât nu am vrut să îi amestec în vreun sos. I-am gătit simplu, să îi pun cât mai bine în valoare. Pe felii de mămăligă prăjită, ca niște bruschete neaoșe, spune Adi Hădean.
Am folosit:
- 500 ml de apă
- 125 g de mălai
- O lingură de sare
- 1 lingură de parmezan ras
- O lingură ulei (pt. prăjit mămăliga)
- 500 g de gălbiori
- 2 cepe albe
- 3 căței de usturoi
- 50 g de unt + o lingura de ulei
- Sare, piper
- 3 fire de ceapă verde
- Câteva fire de cimbru.
Preparare
Am făcut întâi mămăliga din apă, sare, mălai si parmezan adăugat la final, pe care am răsturnat-o într-o tava întinsă. După ce s-a răcit, am porționat-o în dreptunghiuri și am prăjit fiecare bucată în o lingură de ulei.
Am spălat gălbiorii sub jet de apă rece, pe fiecare in parte și i-am lăsat puțin la scurs. Am tocat ceapa albă si verde și tot usturoiul și le-am pus în tigaie cu untul și o lingura de ulei.

Astăzi, Adi Hădean ne propune o rețetă mai altfel- bruschete în stil românesc.
Am decis să nu fac papricaș, erau atât de frumoși încât nu am vrut să îi amestec în vreun sos. I-am gătit simplu, să îi pun cât mai bine în valoare. Pe felii de mămăligă prăjită, ca niște bruschete neaoșe, spune Adi Hădean.
Am folosit:
- 500 ml de apă
- 125 g de mălai
- O lingură de sare
- 1 lingură de parmezan ras
- O lingură ulei (pt. prăjit mămăliga)
- 500 g de gălbiori
- 2 cepe albe
- 3 căței de usturoi
- 50 g de unt + o lingura de ulei
- Sare, piper
- 3 fire de ceapă verde
- Câteva fire de cimbru.
Preparare
Am făcut întâi mămăliga din apă, sare, mălai si parmezan adăugat la final, pe care am răsturnat-o într-o tava întinsă. După ce s-a răcit, am porționat-o în dreptunghiuri și am prăjit fiecare bucată în o lingură de ulei.
Am spălat gălbiorii sub jet de apă rece, pe fiecare in parte și i-am lăsat puțin la scurs. Am tocat ceapa albă si verde și tot usturoiul și le-am pus în tigaie cu untul și o lingura de ulei.