Bruschete – recomandarea lui Chef Adi Hădean

IMG_20200827_204026

Astăzi, Adi Hădean ne propune o rețetă mai altfel- bruschete în stil românesc.

Am decis să nu fac papricaș, erau atât de frumoși încât nu am vrut să îi amestec în vreun sos. I-am gătit simplu, să îi pun cât mai bine în valoare. Pe felii de mămăligă prăjită, ca niște bruschete neaoșe, spune Adi Hădean.

  Am folosit:
  • 500 ml de apă
  • 125 g de mălai
  • O lingură de sare
  • 1 lingură de parmezan ras
  • O lingură ulei (pt. prăjit mămăliga)
  • 500 g de gălbiori
  • 2 cepe albe
  • 3 căței de usturoi
  • 50 g  de unt + o lingura de ulei
  • Sare, piper
  • 3 fire de ceapă verde
  • Câteva fire de cimbru.
Preparare

Am făcut întâi mămăliga din apă, sare, mălai si parmezan adăugat la final, pe care am răsturnat-o într-o tava întinsă. După ce s-a răcit, am porționat-o în dreptunghiuri și am prăjit fiecare bucată în o lingură de ulei.

Am spălat gălbiorii sub jet de apă rece, pe fiecare in parte și i-am lăsat puțin la scurs. Am tocat ceapa albă si verde și tot usturoiul și le-am pus în tigaie cu untul și o lingura de ulei.

CITESTE CONTINUAREA RETEI AICI!

IMG_20200827_204026

Astăzi, Adi Hădean ne propune o rețetă mai altfel- bruschete în stil românesc.

Am decis să nu fac papricaș, erau atât de frumoși încât nu am vrut să îi amestec în vreun sos. I-am gătit simplu, să îi pun cât mai bine în valoare. Pe felii de mămăligă prăjită, ca niște bruschete neaoșe, spune Adi Hădean.

  Am folosit:
  • 500 ml de apă
  • 125 g de mălai
  • O lingură de sare
  • 1 lingură de parmezan ras
  • O lingură ulei (pt. prăjit mămăliga)
  • 500 g de gălbiori
  • 2 cepe albe
  • 3 căței de usturoi
  • 50 g  de unt + o lingura de ulei
  • Sare, piper
  • 3 fire de ceapă verde
  • Câteva fire de cimbru.
Preparare

Am făcut întâi mămăliga din apă, sare, mălai si parmezan adăugat la final, pe care am răsturnat-o într-o tava întinsă. După ce s-a răcit, am porționat-o în dreptunghiuri și am prăjit fiecare bucată în o lingură de ulei.

Am spălat gălbiorii sub jet de apă rece, pe fiecare in parte și i-am lăsat puțin la scurs. Am tocat ceapa albă si verde și tot usturoiul și le-am pus în tigaie cu untul și o lingura de ulei.

CITESTE CONTINUAREA RETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă