Salată cu piersici și burrata. Rețetă by Adrian Hădean

Untitled collage - 2020-09-12T211706.879

Dacă tot suntem în plină toamnă și este sezonul piersicilor, Chef Adrian Hădean recomandă o rețetă mai specială.

Iubesc piersicile și vreau să vă arăt astăzi o rețetă foarte gustoasă și sățioasă, cu iz de vacanță prin Italia. Promit că nu vă va fi foame din nou într-o oră. , spune Adi Hădean.

Ingrediente:
  • 3-4 piersici
  • 3-4 roșii mari
  • câteva roșii cherry colorate
  • 5-6 felii de prosciutto
  • o brânză burrata
  • 2 linguri de semințe de pin
  • frunze de busuioc
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • o lingură de ulei de măsline
  • sare și piper
  • sirop/concentrat de rodie
Mod de preparare – AICI!
Untitled collage - 2020-09-12T211706.879

Dacă tot suntem în plină toamnă și este sezonul piersicilor, Chef Adrian Hădean recomandă o rețetă mai specială.

Iubesc piersicile și vreau să vă arăt astăzi o rețetă foarte gustoasă și sățioasă, cu iz de vacanță prin Italia. Promit că nu vă va fi foame din nou într-o oră. , spune Adi Hădean.

Ingrediente:
  • 3-4 piersici
  • 3-4 roșii mari
  • câteva roșii cherry colorate
  • 5-6 felii de prosciutto
  • o brânză burrata
  • 2 linguri de semințe de pin
  • frunze de busuioc
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • o lingură de ulei de măsline
  • sare și piper
  • sirop/concentrat de rodie
Mod de preparare – AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă