Supă de roșii cu răzălăi. Reteta by Adrian Hădean

Chef Adrian Hădean ne propune o rețetă delicioasă, ca la bunica acasă. Se știe că pe final de vară se face bulionul, cum zicea bunica. Se adună roșiile alea moi, ușor crăpate, dar din cale-afară de cărnoase și gustoase. Supa de roșii mă trimite în perioada copilăriei, iar bunica, pe lângă bulion, îmi făcea supa asta cu găluște, de obicei, însă, la cerere, cu răzălăi. Nu îmi doream mai mult., spune Hădean. Rețeta o puteți citi mai jos!
Ingrediente supă
- 500 g roșii coapte
- 2 cepe
- 1 ardei
- 4 căței de usturoi
- un păstârnac mic
- o bucată, cât pumnul, de țelină
- cimbru
- rozmarin
- tarhon
- 300 ml de supă de legume sau apă
- 1 lingură zahăr brun
Mod de preparare- AICI!

Chef Adrian Hădean ne propune o rețetă delicioasă, ca la bunica acasă. Se știe că pe final de vară se face bulionul, cum zicea bunica. Se adună roșiile alea moi, ușor crăpate, dar din cale-afară de cărnoase și gustoase. Supa de roșii mă trimite în perioada copilăriei, iar bunica, pe lângă bulion, îmi făcea supa asta cu găluște, de obicei, însă, la cerere, cu răzălăi. Nu îmi doream mai mult., spune Hădean. Rețeta o puteți citi mai jos!
Ingrediente supă
- 500 g roșii coapte
- 2 cepe
- 1 ardei
- 4 căței de usturoi
- un păstârnac mic
- o bucată, cât pumnul, de țelină
- cimbru
- rozmarin
- tarhon
- 300 ml de supă de legume sau apă
- 1 lingură zahăr brun