În bucătărie cu Cameron Diaz – Rețete și tipsuri de cooking de la celebra actriță

Cele mai dese apariții din ultima vreme ale lui Cameron Diaz au fost legate de aptitudinile ei de cooking, iar vedeta împărtășește adesea cu fanii ei rețete pe care le prepară în propria ei bucătărie, locul în care petrece cel mai mult timp, conform propriilor ei declarații. De asemenea, Cameron Diaz a lansat recent și un sortiment de vin alb – Avaline.
Cameron Diaz (48 de ani) s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor și s-a dedicat traiului casnic, care îi face mare plăcere. Iar de nouă luni, actrița și soțul ei, rockerul Benji Madden (41 de ani), au devenit părinții unei fetițe, Raddix, care a venit pe lume printr-o mamă surogat.
Cameron savurează la maximum viața de mamă și de casnică, după ce ani de zile a fost starul absolut de la Hollywood , unde a deținut titlul de cel mai bine plătită actriță, cu o mulțime de filme în portofoliu.
Iată câteva rețete și tipsuri de cooking de la Cameron Diaz
”Ador să fac preparate la grătar – de obicei friptură de vită, cotlet de miel sau pește, lângă care pun și o garnitură cu legume de sezon și câteva salate – de varză sau salată verde, cu dressing de lămâie. De asemenea, printre favoritele mele se mai numără și pastele și prepar adesea paste de quinoa cu ulei de măsline, usturoi și legume”, povestește artista pentru publicația lui Gwyneth Paltrow- GOOP.
”Dacă aș naufragia pe o insulă pustie, aș lua cu mine un arbore de avocado, un lămâi, o găină și un cocoș. Sarea aș extrage-o din apa oceanului.
Rețeta rapidă favorită este cea de supă de legume cu pui- fierb legumele pe care le am la îndemână și adaug carnea.
Am întotdeauna în cămară orez sălbatic.
De cele mai multe ori, prepar micul dejun din ce a rămas de la cină. Sotez legume proaspete cu usturoi, adaug orice carne am la îndeamână, concentrat de supă de pui și servesc totul alături de un ou ochi sau omletă.
Pastele mele favorite sunt cele Aglio Olio.
Rețeta favorită, moștenire de familie, este Bistec de Pallomila – un preparat specific cubanez, învățat de la bunicul meu. Bistec de Pallomila se prepară din cuburi din carne de vita marinate în usturoi, suc de lime, sare, piper, pe care le prăjesc în tigaie. Acestea se servesc cu fasole neagră, albă sau orez.
O alte specialitate de-ale mele este friptura cu orez de conopidă: carnea de vită tocată sau tăiată cuburi se marinează în sos de kimchi, apoi se călește și se adaugă orezul de conopidă împreună cu concentrat de supă de pui. Se lasă la fiert până scade, apoi se pune deasupra un ou ochi și se servește.”
Foto: Hepta, Instagram, GOOP

Cele mai dese apariții din ultima vreme ale lui Cameron Diaz au fost legate de aptitudinile ei de cooking, iar vedeta împărtășește adesea cu fanii ei rețete pe care le prepară în propria ei bucătărie, locul în care petrece cel mai mult timp, conform propriilor ei declarații. De asemenea, Cameron Diaz a lansat recent și un sortiment de vin alb – Avaline.
Cameron Diaz (48 de ani) s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor și s-a dedicat traiului casnic, care îi face mare plăcere. Iar de nouă luni, actrița și soțul ei, rockerul Benji Madden (41 de ani), au devenit părinții unei fetițe, Raddix, care a venit pe lume printr-o mamă surogat.
Cameron savurează la maximum viața de mamă și de casnică, după ce ani de zile a fost starul absolut de la Hollywood , unde a deținut titlul de cel mai bine plătită actriță, cu o mulțime de filme în portofoliu.
Iată câteva rețete și tipsuri de cooking de la Cameron Diaz
”Ador să fac preparate la grătar – de obicei friptură de vită, cotlet de miel sau pește, lângă care pun și o garnitură cu legume de sezon și câteva salate – de varză sau salată verde, cu dressing de lămâie. De asemenea, printre favoritele mele se mai numără și pastele și prepar adesea paste de quinoa cu ulei de măsline, usturoi și legume”, povestește artista pentru publicația lui Gwyneth Paltrow- GOOP.
”Dacă aș naufragia pe o insulă pustie, aș lua cu mine un arbore de avocado, un lămâi, o găină și un cocoș. Sarea aș extrage-o din apa oceanului.
Rețeta rapidă favorită este cea de supă de legume cu pui- fierb legumele pe care le am la îndemână și adaug carnea.
Am întotdeauna în cămară orez sălbatic.
De cele mai multe ori, prepar micul dejun din ce a rămas de la cină. Sotez legume proaspete cu usturoi, adaug orice carne am la îndeamână, concentrat de supă de pui și servesc totul alături de un ou ochi sau omletă.
Pastele mele favorite sunt cele Aglio Olio.
Rețeta favorită, moștenire de familie, este Bistec de Pallomila – un preparat specific cubanez, învățat de la bunicul meu. Bistec de Pallomila se prepară din cuburi din carne de vita marinate în usturoi, suc de lime, sare, piper, pe care le prăjesc în tigaie. Acestea se servesc cu fasole neagră, albă sau orez.
O alte specialitate de-ale mele este friptura cu orez de conopidă: carnea de vită tocată sau tăiată cuburi se marinează în sos de kimchi, apoi se călește și se adaugă orezul de conopidă împreună cu concentrat de supă de pui. Se lasă la fiert până scade, apoi se pune deasupra un ou ochi și se servește.”
Foto: Hepta, Instagram, GOOP