Catherine Zeta-Jones (51 de ani) a vorbit recent într-un interviu acordat unei publicații australiene despre felul în care percepe trecerea timpului și despre frumusețea fiecărei etape de viață.
Catherine Zeta-Jones este considerată una dintre cele mai rafinate prezențe din lumea filmului. Actrița de orginie galeză a vorbit recent despre felul în care percepe trecerea timpului o femeie considerată de mulți un etalon de frumusețe și a amintit și despre nesiguranțele sale.
Soția lui Michael Douglas a spus că a început să devină mai încrezătoare în felul în care arată odată cu trecerea timpului. ”Personal, nu m-am considerat niciodată vreo mare frumusețe, dar mama mi-a spus mereu să dau tot ceea ce am mai bun. Totuși, în momentele în care defilam pe covorul roșu, trebuia să dau dovadă de puțină trufie, ca să maschez nesiguranțele de care suferim noi, femeile. Cu cât înaintez în vârstă, cu atât sunt mai încrezătoare în aspectul meu”, a detaliat actrița laureată cu Oscar.
Catherine Zeta-Jones a mai dezvăluit și faptul că este pasionată de frumusețea și strălucirea Hollywood-ului de altădată: de altfel, actrița a mai precizat și că este o împătimită a machiajului și subliniază că nu concepe să iasă din casă fără să poarte mascara sau eyeliner.
Catherine Zeta-Jones a fost întotdeauna gata să-și împărtășească cu admiratorii ei detalii din stilul ei de viață. Așadar, vedeta a descris rutina ei zilnică de alimentație și de menținere: Fiecare zi începe cu o cafea, iar micul ei dejun constă din porridge – iarna, și din iaurt degresat cu vanilie, granola, fructe de pădure – în sezonul cald.
În weekend, Catherina Zeta-Jones gătește friptură în stil englezesc pentru întreaga ei familie.
La gustări, actrița bea un ceai cu un fursec, iar la prânz, mănâncă de obicei câte o salată cu pui la grătar, pește sau vinete umplute.
Ceaiul de după-amiază, obieci pe care l-a păstrat datorită originii ei englezești, vine de obicei cu câte o tartină cu gem sau cu cremă, iar cina constă adesea din pește sau carne albă cu o salată.
Deserturile ei preferate sunt plăcinta de mere și înghețata.
Foto: Hepta
Despre traumă și restabilirea înțelepciunii corpului
Cât de mult se transformă traumele din trecut în obstacole în calea vitalității și a fericirii umane? Ne…
Timeless Trend: Crăciun cu nuanțe de roșu
Sezonul acesta de Crăciun, roșul revine în forță, dar nu așa cum te-ai aștepta! Dacă până acum era…
Oamenii care muncesc când toată lumea sărbătorește: Ștefan Olteanu, pompier
V-ați gândit vreodată că, în timp ce noi luăm zâmbitori avionul către destinația de Crăciun sau ciocnim paharul…
Dragostea nu este doar pentru cei tineri
Trăim într-o societate care ne vinde creme, proceduri estetice și diete ca să ne menținem tineri, dar care…
Alist Designers boutique te așteaptă inclusiv azi pentru cadourile last minute. Grăbește-te, suntem aici până la ora 18!
După un an plin de provocări, mulți dintre noi am lăsat pe ultima sută de metri curățenia, cumpărăturile…
C de la … „Crăciun?” – Sărbătoarea între consumerism, tendințe și tradiție
Când mă gândesc la Crăciun, îmi vin în minte o grămadă de lucruri, mai ales dintre cele pe…
Home decor: Cei mai fancy brazi de Crăciun
Dacă încă nu ai apucat să decorezi bradul de Crăciun, cu siguranță ai observat deja că anul acesta…
Oamenii care muncesc când toată lumea sărbătorește: Simona Păun, pilot
V-ați gândit vreodată că, în timp ce noi luăm zâmbitori avionul către destinația de Crăciun sau ciocnim paharul…
Bucurie de Crăciun: obiceiuri din țară
Patru femei care și-au petrecut copilăria în diverse regiuni românești povestesc despre tradiții și obiceiuri de iarnă, din…
Horoscopul săptămânii 23-29 decembrie 2024
Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre ce ne-au pregătit astrele în ultima săptămână a acestui an. Iată…