Omletă din albușuri – mic dejun sănătos

Omleta_din_albusuri_08-1536x1152

Chef Adrian Hădean ne recomandă pentru acest weekend să încercăm o rețetă simplă și aromată, care ne va răsfăța simțurile în diminețile de vară. Iată cum se prepară!

Ingrediente pentru omletă din albușuri:

  • 4 albușuri
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 roșii
  • mână de verdețuri – busuioc, pătrunjel
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de sare
ingrediente pentru Omletă din albușuri

Pregătirea ingredientelor pentru rețeta de omletă din albuș:

În primă fază am separat albușul de gălbenuș și am spălat bine verdețurile. 

Peste albuș am presărat sarea iar cu ajutorul unui tel, am bătut ușor albușurile.

Între timp am tocat ceapa, busuiocul, pătrunjelul și roșiile.

pregătire ingrediente 1
pregătire ingrediente 2

Modul de prepararea a rețetei de omletă din albuș:

Acum că am toate ingredientele spălate, tocate și spumate, am pus într-o tigaie cele două linguri de ulei și am pus tigaia pe foc.

Am așteptat câteva clipe, până s-a încins uleiul și apoi am turnat albușul ușor spumat, în tigaie.

Am așteptat aproximativ 2 minute până s-a rumenit, am întors omleta foarte ușor și pe partea cealaltă și am mai lăsat-o câteva secunde să ma asigur că e bine făcută. 

CITESTE RETETA AICI!

Omleta_din_albusuri_08-1536x1152

Chef Adrian Hădean ne recomandă pentru acest weekend să încercăm o rețetă simplă și aromată, care ne va răsfăța simțurile în diminețile de vară. Iată cum se prepară!

Ingrediente pentru omletă din albușuri:

  • 4 albușuri
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 roșii
  • mână de verdețuri – busuioc, pătrunjel
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de sare
ingrediente pentru Omletă din albușuri

Pregătirea ingredientelor pentru rețeta de omletă din albuș:

În primă fază am separat albușul de gălbenuș și am spălat bine verdețurile. 

Peste albuș am presărat sarea iar cu ajutorul unui tel, am bătut ușor albușurile.

Între timp am tocat ceapa, busuiocul, pătrunjelul și roșiile.

pregătire ingrediente 1
pregătire ingrediente 2

Modul de prepararea a rețetei de omletă din albuș:

Acum că am toate ingredientele spălate, tocate și spumate, am pus într-o tigaie cele două linguri de ulei și am pus tigaia pe foc.

Am așteptat câteva clipe, până s-a încins uleiul și apoi am turnat albușul ușor spumat, în tigaie.

Am așteptat aproximativ 2 minute până s-a rumenit, am întors omleta foarte ușor și pe partea cealaltă și am mai lăsat-o câteva secunde să ma asigur că e bine făcută. 

CITESTE RETETA AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă