Omletă din albușuri – mic dejun sănătos

Chef Adrian Hădean ne recomandă pentru acest weekend să încercăm o rețetă simplă și aromată, care ne va răsfăța simțurile în diminețile de vară. Iată cum se prepară!
Ingrediente pentru omletă din albușuri:
- 4 albușuri
- 1 fir de ceapă verde
- 3 roșii
- mână de verdețuri – busuioc, pătrunjel
- 2 linguri de ulei
- un praf de sare

Pregătirea ingredientelor pentru rețeta de omletă din albuș:
În primă fază am separat albușul de gălbenuș și am spălat bine verdețurile.
Peste albuș am presărat sarea iar cu ajutorul unui tel, am bătut ușor albușurile.
Între timp am tocat ceapa, busuiocul, pătrunjelul și roșiile.


Modul de prepararea a rețetei de omletă din albuș:
Acum că am toate ingredientele spălate, tocate și spumate, am pus într-o tigaie cele două linguri de ulei și am pus tigaia pe foc.
Am așteptat câteva clipe, până s-a încins uleiul și apoi am turnat albușul ușor spumat, în tigaie.
Am așteptat aproximativ 2 minute până s-a rumenit, am întors omleta foarte ușor și pe partea cealaltă și am mai lăsat-o câteva secunde să ma asigur că e bine făcută.

Chef Adrian Hădean ne recomandă pentru acest weekend să încercăm o rețetă simplă și aromată, care ne va răsfăța simțurile în diminețile de vară. Iată cum se prepară!
Ingrediente pentru omletă din albușuri:
- 4 albușuri
- 1 fir de ceapă verde
- 3 roșii
- mână de verdețuri – busuioc, pătrunjel
- 2 linguri de ulei
- un praf de sare

Pregătirea ingredientelor pentru rețeta de omletă din albuș:
În primă fază am separat albușul de gălbenuș și am spălat bine verdețurile.
Peste albuș am presărat sarea iar cu ajutorul unui tel, am bătut ușor albușurile.
Între timp am tocat ceapa, busuiocul, pătrunjelul și roșiile.


Modul de prepararea a rețetei de omletă din albuș:
Acum că am toate ingredientele spălate, tocate și spumate, am pus într-o tigaie cele două linguri de ulei și am pus tigaia pe foc.
Am așteptat câteva clipe, până s-a încins uleiul și apoi am turnat albușul ușor spumat, în tigaie.
Am așteptat aproximativ 2 minute până s-a rumenit, am întors omleta foarte ușor și pe partea cealaltă și am mai lăsat-o câteva secunde să ma asigur că e bine făcută.