Papanași fierți – o rețetă dulce, cu tradiție, de la chef Adi Hădean
PUBLICAT: Sep 17, 2022

Chef Adi Hădean ne recomandă un desert perfect pentru weekendurile de toamnă. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și rețeta mai jos!

Ingrediente pentru papanași fierți:
- 600g branza proaspătă de vaci
- 200 g griș
- 2 ouă
- Coaja de la o lămâie
- păstaie de vanilie/pastă de vanilie/zahar vanilat
- 2 linguri magiun de prune

Amestecul de tăvălit papanașii:
- 150 g pesmet
- 50 g unt
- 30 g zahar
- 1/2 linguriță de scorțișoară
- Am fiert papanașii în 1,5 l de apă
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Chef Adi Hădean ne recomandă un desert perfect pentru weekendurile de toamnă. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și rețeta mai jos!

Ingrediente pentru papanași fierți:
- 600g branza proaspătă de vaci
- 200 g griș
- 2 ouă
- Coaja de la o lămâie
- păstaie de vanilie/pastă de vanilie/zahar vanilat
- 2 linguri magiun de prune

Amestecul de tăvălit papanașii:
- 150 g pesmet
- 50 g unt
- 30 g zahar
- 1/2 linguriță de scorțișoară
- Am fiert papanașii în 1,5 l de apă
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!