Papanași fierți – o rețetă dulce, cu tradiție, de la chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne recomandă un desert perfect pentru weekendurile de toamnă. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și rețeta mai jos!

Ingrediente pentru papanași fierți:

  • 600g branza proaspătă de vaci
  • 200 g griș
  • 2 ouă
  • Coaja de la o lămâie
  • păstaie de vanilie/pastă de vanilie/zahar vanilat
  • 2 linguri magiun de prune
ingrediente pentru papanași fierți

Amestecul de tăvălit papanașii:

  • 150 g pesmet
  • 50 g unt
  • 30 g zahar
  • 1/2 linguriță de scorțișoară
  • Am fiert papanașii în 1,5 l de apă 

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Chef Adi Hădean ne recomandă un desert perfect pentru weekendurile de toamnă. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și rețeta mai jos!

Ingrediente pentru papanași fierți:

  • 600g branza proaspătă de vaci
  • 200 g griș
  • 2 ouă
  • Coaja de la o lămâie
  • păstaie de vanilie/pastă de vanilie/zahar vanilat
  • 2 linguri magiun de prune
ingrediente pentru papanași fierți

Amestecul de tăvălit papanașii:

  • 150 g pesmet
  • 50 g unt
  • 30 g zahar
  • 1/2 linguriță de scorțișoară
  • Am fiert papanașii în 1,5 l de apă 

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă