Prăjitura Semilună cu fulgi de cocos. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Chef Adi Hădean ne recomandă o prăjitură semilună presărată cu fulgi de cocos, mai ales celor care așteaptă cu nerăbdare primii fulgi de nea de anul acesta.
Ingrediente pentru prăjitura semilună cu fulgi de cocos:
- 6 ouă
- 300 g făina
- 200 g zahăr
- 200 ml ulei
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
- Un praf de sare
Pentru presărat semilună:
- 100 g fulgi de cocos
- 50 g zahăr tos

Mod de preparare a prăjiturii semilună cu fulgi de cocos:
Am separat ouăle, am cântărit ingredientele și am cernut făina. În vasul de mixer am pus albușul cu un praf de sare la bătut.

Am adăugat treptat zahărul tos și zahărul vanilat, peste aceasta am adăugat gălbenușurile, unul câte unul și uleiul.

Chef Adi Hădean ne recomandă o prăjitură semilună presărată cu fulgi de cocos, mai ales celor care așteaptă cu nerăbdare primii fulgi de nea de anul acesta.
Ingrediente pentru prăjitura semilună cu fulgi de cocos:
- 6 ouă
- 300 g făina
- 200 g zahăr
- 200 ml ulei
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1 plic zahăr vanilat
- Un praf de sare
Pentru presărat semilună:
- 100 g fulgi de cocos
- 50 g zahăr tos

Mod de preparare a prăjiturii semilună cu fulgi de cocos:
Am separat ouăle, am cântărit ingredientele și am cernut făina. În vasul de mixer am pus albușul cu un praf de sare la bătut.

Am adăugat treptat zahărul tos și zahărul vanilat, peste aceasta am adăugat gălbenușurile, unul câte unul și uleiul.