Tort cu cremă de zahăr ars. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

A venit weekendul, iar pentru cei care vor să pregătească un desert special celor dragi, Chef Adi Hădean vine cu o recomandare: tort cu cremă de zahăr ars și pandișpan.
Ingrediente: 6 ouă, 12 linguri de zahăr, 750 ml lapte (de preferat cu 3,5 % grăsime)
Pentru început am pus cele 6 linguri de zahăr brun într-o oală ( să alegeți bine vasul deoarece în acesta se va pregăti întreaga prăjitură) și le-am topit pe foc până s-a format un caramel. Cele 6 ouă le-am amestecat cu 6 linguri de zahăr alb și cu laptele și am omogenizat totul foarte bine. Am turnat compoziția peste zahărul topit și am băgat crema la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 25-30 de minute.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI mai jos!

A venit weekendul, iar pentru cei care vor să pregătească un desert special celor dragi, Chef Adi Hădean vine cu o recomandare: tort cu cremă de zahăr ars și pandișpan.
Ingrediente: 6 ouă, 12 linguri de zahăr, 750 ml lapte (de preferat cu 3,5 % grăsime)
Pentru început am pus cele 6 linguri de zahăr brun într-o oală ( să alegeți bine vasul deoarece în acesta se va pregăti întreaga prăjitură) și le-am topit pe foc până s-a format un caramel. Cele 6 ouă le-am amestecat cu 6 linguri de zahăr alb și cu laptele și am omogenizat totul foarte bine. Am turnat compoziția peste zahărul topit și am băgat crema la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 25-30 de minute.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI mai jos!