Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM!

Redacția A List Magazine s-a reunit și în jurul mesei, nu numai al birourilor și, un banal prânz dintr-o zi mohorâtă de miercuri, s-a transformat într-un adevărat festin spaniol, cu cele mai delicioase preparate de la restaurantul La Finca by Alioli, care ne-a făcut surpriza unei mese ce ne-a transpus imediat în peisajul mediteranean, cu creveți în sos picant, cu calcan la grătar, alături de legume la abur, cu tortilla de patatas, cu calamari pane, aurii, caracatiță pe care o tăiai cu fruculița de fragedă ce era, cu celebrii Pimientos de Padrón, cu cartofi gratinați, cu o minunată paella, care trona în tavă ca un soare strălucitor, toate udate cu o sangria aromată și încununate cu deserturi decadente.






Printre porții generoase, am depănat amintiri și povești amuzante din cele mai recente excursii, am pus țara la cale și ne-am dat seama că mâncarea este cea mai bună când este savurată împreună, cu toții, în jurul mesei. Nu înainte, însă, de a documenta totul pe rețelele de social media, spre disperarea pofticioșilor care voiau să devoreze apetisantul prânz spaniol de la La Finca by Alioli!
A fost bun, mai facem!

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM!

Redacția A List Magazine s-a reunit și în jurul mesei, nu numai al birourilor și, un banal prânz dintr-o zi mohorâtă de miercuri, s-a transformat într-un adevărat festin spaniol, cu cele mai delicioase preparate de la restaurantul La Finca by Alioli, care ne-a făcut surpriza unei mese ce ne-a transpus imediat în peisajul mediteranean, cu creveți în sos picant, cu calcan la grătar, alături de legume la abur, cu tortilla de patatas, cu calamari pane, aurii, caracatiță pe care o tăiai cu fruculița de fragedă ce era, cu celebrii Pimientos de Padrón, cu cartofi gratinați, cu o minunată paella, care trona în tavă ca un soare strălucitor, toate udate cu o sangria aromată și încununate cu deserturi decadente.






Printre porții generoase, am depănat amintiri și povești amuzante din cele mai recente excursii, am pus țara la cale și ne-am dat seama că mâncarea este cea mai bună când este savurată împreună, cu toții, în jurul mesei. Nu înainte, însă, de a documenta totul pe rețelele de social media, spre disperarea pofticioșilor care voiau să devoreze apetisantul prânz spaniol de la La Finca by Alioli!
A fost bun, mai facem!