Tartar verde crud. Rețetă recomandată de chef Adi Hădean

Consumul unei porţii de crudităţi verzi zilnic este foarte important acum, la început de primăvară, când organismul nostru are nevoie de un boost de energie. Pentru acest boost de energie nu este de ajuns să mâncăm doar frunze verzi, ci vom adăuga un supliment de legume şi fructe. Unul dintre fructele care se poate combina atât cu alte fructe, dar şi cu legumele este mărul.
Ingrediente: 1 dovlecel, de preferat zuccchini de la care am folosit partea mai verde, 100 gr bobi, fasole cu bob lat, 100 gr mazăre, 50 gr fasole verde, 1 tijă de apio, 1-2 cepe verzi, 1 măr verde, 1 avocado, 50 gr spanac, 1 lămâie, 1 căţel de usturoi, 25 ml ulei de măsline, sare, piper cu lămâie, pătrunjel, mărar.
Mod de preparare: Am spălat bine legumele şi fructele şi le-am aşezat rând pe rând într-un bol, tăiate cubuleţe, apoi am adăugat apio, ceapa verde, câteva frunze de apio, mărar şi pătrunjel tocate. Am condimentat cu sare, piper, ulei de măsline şi zeamă de lămâie pentru a evita oxidarea dovlecelului şi a mărului, în special.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Consumul unei porţii de crudităţi verzi zilnic este foarte important acum, la început de primăvară, când organismul nostru are nevoie de un boost de energie. Pentru acest boost de energie nu este de ajuns să mâncăm doar frunze verzi, ci vom adăuga un supliment de legume şi fructe. Unul dintre fructele care se poate combina atât cu alte fructe, dar şi cu legumele este mărul.
Ingrediente: 1 dovlecel, de preferat zuccchini de la care am folosit partea mai verde, 100 gr bobi, fasole cu bob lat, 100 gr mazăre, 50 gr fasole verde, 1 tijă de apio, 1-2 cepe verzi, 1 măr verde, 1 avocado, 50 gr spanac, 1 lămâie, 1 căţel de usturoi, 25 ml ulei de măsline, sare, piper cu lămâie, pătrunjel, mărar.
Mod de preparare: Am spălat bine legumele şi fructele şi le-am aşezat rând pe rând într-un bol, tăiate cubuleţe, apoi am adăugat apio, ceapa verde, câteva frunze de apio, mărar şi pătrunjel tocate. Am condimentat cu sare, piper, ulei de măsline şi zeamă de lămâie pentru a evita oxidarea dovlecelului şi a mărului, în special.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!