Ciorbă de roșii cu cimbru- o rețetă recomandată de Adi Hădean

O ciorbă de roșii trebuie să fie generoasă, din roșii bine coapte și neapărat să arunc în oală crenguțe de cimbru, pe lângă faptul că în toată casa o să fie miros de cimbru proaspăt, ciorba aceasta genială se mănâncă și rece. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Ingrediente: 2 kg roșii bine coapte, e morcovi, 2 cepe, radacină de pătrunjel, 2 ardei capia, 3 feliuțe de țelină, sare, 100 ml ulei, cățteva crenguțe mici de cimbru.
Mod de preparare: Pentru început am spălat legumele și le-am curățat de coajă, am tocat legumele cubulețe, roșiile le-am decojit.Am început cu ceapa, am tăiat-o cubulețe și am pus-o la înăbușit în 100 ml de ulei.Am lăsat ceapă un minut la înăbușit, peste ceapă am pus un praf de sare să nu se ardă, am adăugat morcovii, pătrunjelul și restul legumelor tocate.
Vezi reteta completa mai jos!

O ciorbă de roșii trebuie să fie generoasă, din roșii bine coapte și neapărat să arunc în oală crenguțe de cimbru, pe lângă faptul că în toată casa o să fie miros de cimbru proaspăt, ciorba aceasta genială se mănâncă și rece. Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Ingrediente: 2 kg roșii bine coapte, e morcovi, 2 cepe, radacină de pătrunjel, 2 ardei capia, 3 feliuțe de țelină, sare, 100 ml ulei, cățteva crenguțe mici de cimbru.
Mod de preparare: Pentru început am spălat legumele și le-am curățat de coajă, am tocat legumele cubulețe, roșiile le-am decojit.Am început cu ceapa, am tăiat-o cubulețe și am pus-o la înăbușit în 100 ml de ulei.Am lăsat ceapă un minut la înăbușit, peste ceapă am pus un praf de sare să nu se ardă, am adăugat morcovii, pătrunjelul și restul legumelor tocate.
Vezi reteta completa mai jos!