Galette cu căpșuni și cimbrișor. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Proiect nou (2)

Ce putea fi mai gustos într-o zi de primăvară, dacă nu o tartă rustică plină de căpșuni, cimbrișor și miere. O explozie de arome. Are un aluat fraged, care se topește în gură, ce se completează perfect cu aceste căpșuni zemoase.

Ingrediente:

Pentru această Galette cu căpșuni aveți nevoie de : 110 gr unt, 170 gr faină, 60 ml apa rece, o caserola de căpșuni, câteva crenguțe de cimbrișor, 1 ou, 2 linguri lapte, fulgi de migdale, puțină miere și 2 linguri cremă de brânză.

Mod de preparare:

Tăiem în cuburi untul, după care îl adaugăm peste faină și frământam până obținem un amestec nisipos. Turnăm și apa și omogenizăm până devine un aluat, pe care îl învelim în folie alimentară și îl bagăm la frigider 15-20 de minute.

Între timp, spălam căpșunile și le tăiam în 4, iar peste ele punem cimbrișorul și două lingurițe de miere. Amestecăm totul bine și lasăm deoparte.

CITESTE INTREAGA RETETA MAI JOS!

Proiect nou (2)

Ce putea fi mai gustos într-o zi de primăvară, dacă nu o tartă rustică plină de căpșuni, cimbrișor și miere. O explozie de arome. Are un aluat fraged, care se topește în gură, ce se completează perfect cu aceste căpșuni zemoase.

Ingrediente:

Pentru această Galette cu căpșuni aveți nevoie de : 110 gr unt, 170 gr faină, 60 ml apa rece, o caserola de căpșuni, câteva crenguțe de cimbrișor, 1 ou, 2 linguri lapte, fulgi de migdale, puțină miere și 2 linguri cremă de brânză.

Mod de preparare:

Tăiem în cuburi untul, după care îl adaugăm peste faină și frământam până obținem un amestec nisipos. Turnăm și apa și omogenizăm până devine un aluat, pe care îl învelim în folie alimentară și îl bagăm la frigider 15-20 de minute.

Între timp, spălam căpșunile și le tăiam în 4, iar peste ele punem cimbrișorul și două lingurițe de miere. Amestecăm totul bine și lasăm deoparte.

CITESTE INTREAGA RETETA MAI JOS!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă