Tort Profiterol

Chef Adrian Hădean ne propune un Tort Profiterol, un desert perfect pentru o aniversare. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie!
Ingrediente uscate: 160 gr faină, 130 gr zahăr, 50 gr cacao, 1 pliculeț praf de copt, 1 linguriță bicarbonat.
Ingrediente umede: 60 ml ulei, 100 ml lapte bătut, 100 ml lapte, 2 ouă.
Pentru mousse: 380 gr ciocolată neagră sau cu lapte, 210 gr smântână lichida pentru frișcă, 2 foi gelatină, 200 gr frișcă bătuta
Choux-uri pentru interiorul tortului ( de data asta am ales o variantă congelată, ce conținea choux-uri umplute cu cremă de vanilie, însă dacă doriți să le pregătiți, aveți o rețetă de chox uri chiar pe blog 🙂 )
Pentru glazură: 100 gr ciocolată neagră, 100 gr smântână lichida pentru frișcă, câteva chox-uri pentru ornat, fructe proaspete.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Chef Adrian Hădean ne propune un Tort Profiterol, un desert perfect pentru o aniversare. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie!
Ingrediente uscate: 160 gr faină, 130 gr zahăr, 50 gr cacao, 1 pliculeț praf de copt, 1 linguriță bicarbonat.
Ingrediente umede: 60 ml ulei, 100 ml lapte bătut, 100 ml lapte, 2 ouă.
Pentru mousse: 380 gr ciocolată neagră sau cu lapte, 210 gr smântână lichida pentru frișcă, 2 foi gelatină, 200 gr frișcă bătuta
Choux-uri pentru interiorul tortului ( de data asta am ales o variantă congelată, ce conținea choux-uri umplute cu cremă de vanilie, însă dacă doriți să le pregătiți, aveți o rețetă de chox uri chiar pe blog 🙂 )
Pentru glazură: 100 gr ciocolată neagră, 100 gr smântână lichida pentru frișcă, câteva chox-uri pentru ornat, fructe proaspete.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!