Chec cu dovleac copt sau pumpkin bread. Rețetă by Adi Hădean

78ebb46c-021e-4627-80ce-77e7b3310588

Ne place toamna cu toate roadele pe care le aduce. Și nenumăratele rețete pe care le poți prepara cu ele. Așa că vedeta de astăzi este dovleacul. Chef Adi Hădean ne propune un chec foarte delicios, pufos și relativ simplu de făcut. Se potrivește de minune cu vremea de afară și cu o cafea caldă lângă.

Ingrediente: 180 grame de făină, 2 ouă, 180 grame zahăr, 50 ml lapte, 100 ml ulei, 225 g piure de dovleac, 1 linguriță de praf de copt, 1 linguriță de bicarbonat, un praf de sare, 2 lingurițe de condimente pentru turtă dulce (anason, ghimbir, scorțișoară, cardamom, cuișoare, nucșoară), o linguriță de turmeric, esență de vanilie.

CITESTE RETETA COMPLETA AICI!

78ebb46c-021e-4627-80ce-77e7b3310588

Ne place toamna cu toate roadele pe care le aduce. Și nenumăratele rețete pe care le poți prepara cu ele. Așa că vedeta de astăzi este dovleacul. Chef Adi Hădean ne propune un chec foarte delicios, pufos și relativ simplu de făcut. Se potrivește de minune cu vremea de afară și cu o cafea caldă lângă.

Ingrediente: 180 grame de făină, 2 ouă, 180 grame zahăr, 50 ml lapte, 100 ml ulei, 225 g piure de dovleac, 1 linguriță de praf de copt, 1 linguriță de bicarbonat, un praf de sare, 2 lingurițe de condimente pentru turtă dulce (anason, ghimbir, scorțișoară, cardamom, cuișoare, nucșoară), o linguriță de turmeric, esență de vanilie.

CITESTE RETETA COMPLETA AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă