Desert rapid la pahar cu zmeură. Rețetă by Chef Adi Hădean

IMG_8929

Pentru astăzi, avem un desert simplu și rapid la pahar, cu zmeură și ciocolată albă. O combinație delicioasă cu doar câteva ingrediente. În doar 30 de minute sau mai puțin este gata. Iată rețeta recomandată de Chef Adrian Hădean!

Ingrediente pentru desert rapid la pahar cu zmeură: biscuiți digestivi, 250 grame mascarpone, 100 grame ciocolată albă, 200 ml smântână pentru frișcă, Miere de albine, 300 grame zmeură congelată sau proaspătă.

Mod de preparare:

Într-un bol am pus mascarponele, ciocolata albă topită și le-am bătut bine până s-au încorporat. Apoi am pus și smântâna pentru frișcă, și le-am mixat bine, până a devenit o cremă pufoasă.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

IMG_8929

Pentru astăzi, avem un desert simplu și rapid la pahar, cu zmeură și ciocolată albă. O combinație delicioasă cu doar câteva ingrediente. În doar 30 de minute sau mai puțin este gata. Iată rețeta recomandată de Chef Adrian Hădean!

Ingrediente pentru desert rapid la pahar cu zmeură: biscuiți digestivi, 250 grame mascarpone, 100 grame ciocolată albă, 200 ml smântână pentru frișcă, Miere de albine, 300 grame zmeură congelată sau proaspătă.

Mod de preparare:

Într-un bol am pus mascarponele, ciocolata albă topită și le-am bătut bine până s-au încorporat. Apoi am pus și smântâna pentru frișcă, și le-am mixat bine, până a devenit o cremă pufoasă.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă