Povestea cafenelei mele – Mitzu Coffee Shop  

deschi mitzu

„De fapt, în cazul Mitzu este mai degrabă povestea cafenelei noastre, căci Mitzu a crescut alături de clienții săi“, zice Chef Foa.

Prin ani 2000 Mitzu era un desert inspirat din rețetele din familia lui Chef Foa. Un desert ca o poveste – cremă de vanilie pe un blat de bezea cu nucă. O prăjitură care mergea perfect alături de o cafea aromată. Și, astfel, în fiecare Stradale a apărut un corner dedicat unei pauze bine-meritate de cafea. Corner care ușor-ușor a devenit o cafenea independentă – Mitzu, un lanț de 23 de cafenele în București, Cluj și Timișoara, în clădiri de birouri, dar și în școli private.

Un blend pentru Mitzu

În fiecare Mitzu vei găsi blendul creat special pentru această cafenea. Un blend cu arome de ciocolată, căpșuni și portocală, care completează perfect preparatele din meniu.

Deserturi home-made

De la Tarte cu fructe, la Brownie – o altă prăjitură-semnătură pentru Mitzu – până la torturi spectaculoase, patiserii de la Mitzu aleg cele mai bune ingrediente pentru a oferi zilnic un spectacol de arome și culori.

Pâine coaptă în zori de zi

Pe lângă deserturi, la Mitzu vei găsi și opțiuni pentru mic-dejun – „de la omlete preparate pe loc la senvișuri cu pâine coaptă în fiecare dimineață de brutarii noștri“, spune Chef Foa. „Pentru noi este important să pregătim cât mai multe preparate in house, pentru a ne asigura că le oferim clienților cea mai bună calitate.“

Locul perfect pentru o pauză

„Pasiunea noastră pentru design și detalii ne ajută să transformăm orice Mitzu Coffee Shop într-un loc special perfect pentru o pauză pe timp de zi, pentru întâlniri de business sau ședințe creative sau chiar pentru un eveniment intim“, a completat Chef Foa.  

„Design-ul fiecărui Mitzu are elemente distincte adaptate la conceptul locului sau al clienților care ne trec pragul.“

Mitzu face parte din grupul Flavours, care include Flavours (divizia de catering si evenimente), Stradale (lanțul de 27 de restaurante în clădiri de birouri și școli private), Mitzu (lanțul de 23 de cafenele în clădiri de birouri și școli private) și Bruto, un restaurant a la carte. Grupul Flavours este prezent în București, Cluj și Timișoara.

deschi mitzu

„De fapt, în cazul Mitzu este mai degrabă povestea cafenelei noastre, căci Mitzu a crescut alături de clienții săi“, zice Chef Foa.

Prin ani 2000 Mitzu era un desert inspirat din rețetele din familia lui Chef Foa. Un desert ca o poveste – cremă de vanilie pe un blat de bezea cu nucă. O prăjitură care mergea perfect alături de o cafea aromată. Și, astfel, în fiecare Stradale a apărut un corner dedicat unei pauze bine-meritate de cafea. Corner care ușor-ușor a devenit o cafenea independentă – Mitzu, un lanț de 23 de cafenele în București, Cluj și Timișoara, în clădiri de birouri, dar și în școli private.

Un blend pentru Mitzu

În fiecare Mitzu vei găsi blendul creat special pentru această cafenea. Un blend cu arome de ciocolată, căpșuni și portocală, care completează perfect preparatele din meniu.

Deserturi home-made

De la Tarte cu fructe, la Brownie – o altă prăjitură-semnătură pentru Mitzu – până la torturi spectaculoase, patiserii de la Mitzu aleg cele mai bune ingrediente pentru a oferi zilnic un spectacol de arome și culori.

Pâine coaptă în zori de zi

Pe lângă deserturi, la Mitzu vei găsi și opțiuni pentru mic-dejun – „de la omlete preparate pe loc la senvișuri cu pâine coaptă în fiecare dimineață de brutarii noștri“, spune Chef Foa. „Pentru noi este important să pregătim cât mai multe preparate in house, pentru a ne asigura că le oferim clienților cea mai bună calitate.“

Locul perfect pentru o pauză

„Pasiunea noastră pentru design și detalii ne ajută să transformăm orice Mitzu Coffee Shop într-un loc special perfect pentru o pauză pe timp de zi, pentru întâlniri de business sau ședințe creative sau chiar pentru un eveniment intim“, a completat Chef Foa.  

„Design-ul fiecărui Mitzu are elemente distincte adaptate la conceptul locului sau al clienților care ne trec pragul.“

Mitzu face parte din grupul Flavours, care include Flavours (divizia de catering si evenimente), Stradale (lanțul de 27 de restaurante în clădiri de birouri și școli private), Mitzu (lanțul de 23 de cafenele în clădiri de birouri și școli private) și Bruto, un restaurant a la carte. Grupul Flavours este prezent în București, Cluj și Timișoara.

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă