Ce mănâncă de arată așa de bine? Obiceiurile alimentare ale supermodelelor

De câte ori nu ai vrut să-ți adresezi întrebarea ”Ce mănâncă de arată așa de bine?” când ai văzut o femeie frumoasă? Să fie doar ”vina” geneticii? Sau și a stilului de viață, a alimentației? Să fie o combinație dintre cele două? Noi ne concentrăm pe obiceiurile alimentare ale supermodelelor, care știu și să aprecieze o mâncare bună, nu numai să urmeze diete fade și restrictive, care să le asigure o siluetă subțire. Iată câteva dintre obiceiurile alimentare sănătoase urmate de supermodele precum Kate Moss, Miranda Kerr sau Rosie Huntington-Whiteley.
Kate Moss, 50 de ani, model, fondatoare Cosmoss

”Nu urmez o dietă anume, dar nu mănânc mult și îmi place să-mi încep ziua cu un suc de legume verzi. Urmez planul alimentar conceput de nutriționista Rose Ferguson cinci zile pe săptămână – acest plan nu presupune fastingul, dar ai zile în care nu consumi decât lichide și întotdeauna mă simt mai ușoară și cu mintea mai limpede după astfel de zile”, spune Kate Moss.
Rosie Huntington-Whiteley, 36 de ani, model, actriță, fondatoare Rose Inc

”Eu sunt genul care mănâncă oul întreg, nu doar albușul. Am crescut într-o casă în care nu existau restricții alimentare, așa că nu urmez reguli de alimentație, dar, dacă vreau să reintru în formă, elimin zahărul rafinat și glutenul, iar rezultatele se văd imediat.

Sunt adepta postului intermitent – mi-a prins bine după ce am alăptat; de asemenea, mă simt mult mai bine și am mai multă energie dacă iau ultima masă la ora 4 pm, în fiecare zi. Nu mănânc mai puțin, doar că mesele sunt condensate într-o perioadă mai scurtă de timp”, povestește Rosie, mama a doi copii.
Miranda Kerr, 40 de ani, model și fondator Kora Organics

”Am observat că, pe măsură ce mănânc mai multe fructe și legume proaspete, mă simt din ce în ce mai bine. Mănânc mulți cartofi la prânz și la cină (ador cartofii!), dar îi gătesc la air fryer, ca să fie puțin mai sănătoși. Și nu pot trăi fără sucul de apio; îl beau de trei ani și mi-a schimbat viața – și soțul și copiii mei îl beau. Iar cartea lui Anthony William, Cleanse to Heal, este minunată.

De acolo am aflat de beneficiile sucului de tije de apio- acesta calmează problemele digestive. Părinții mei au deținut un restaurant cu profil de carne la grătar – așa că aceasta este mâncarea copilăriei mele și mai mănânc din când în când câte o friptură. Totuși, mă simt mult mai bine când am la masă mâncare vegetariană. Am slăbit după naștere consumând mulți cartofi și banane și cu suc de țelină apio”, spune Miranda Kerr, mama a patru copii.
Foto: Hepta

De câte ori nu ai vrut să-ți adresezi întrebarea ”Ce mănâncă de arată așa de bine?” când ai văzut o femeie frumoasă? Să fie doar ”vina” geneticii? Sau și a stilului de viață, a alimentației? Să fie o combinație dintre cele două? Noi ne concentrăm pe obiceiurile alimentare ale supermodelelor, care știu și să aprecieze o mâncare bună, nu numai să urmeze diete fade și restrictive, care să le asigure o siluetă subțire. Iată câteva dintre obiceiurile alimentare sănătoase urmate de supermodele precum Kate Moss, Miranda Kerr sau Rosie Huntington-Whiteley.
Kate Moss, 50 de ani, model, fondatoare Cosmoss

”Nu urmez o dietă anume, dar nu mănânc mult și îmi place să-mi încep ziua cu un suc de legume verzi. Urmez planul alimentar conceput de nutriționista Rose Ferguson cinci zile pe săptămână – acest plan nu presupune fastingul, dar ai zile în care nu consumi decât lichide și întotdeauna mă simt mai ușoară și cu mintea mai limpede după astfel de zile”, spune Kate Moss.
Rosie Huntington-Whiteley, 36 de ani, model, actriță, fondatoare Rose Inc

”Eu sunt genul care mănâncă oul întreg, nu doar albușul. Am crescut într-o casă în care nu existau restricții alimentare, așa că nu urmez reguli de alimentație, dar, dacă vreau să reintru în formă, elimin zahărul rafinat și glutenul, iar rezultatele se văd imediat.

Sunt adepta postului intermitent – mi-a prins bine după ce am alăptat; de asemenea, mă simt mult mai bine și am mai multă energie dacă iau ultima masă la ora 4 pm, în fiecare zi. Nu mănânc mai puțin, doar că mesele sunt condensate într-o perioadă mai scurtă de timp”, povestește Rosie, mama a doi copii.
Miranda Kerr, 40 de ani, model și fondator Kora Organics

”Am observat că, pe măsură ce mănânc mai multe fructe și legume proaspete, mă simt din ce în ce mai bine. Mănânc mulți cartofi la prânz și la cină (ador cartofii!), dar îi gătesc la air fryer, ca să fie puțin mai sănătoși. Și nu pot trăi fără sucul de apio; îl beau de trei ani și mi-a schimbat viața – și soțul și copiii mei îl beau. Iar cartea lui Anthony William, Cleanse to Heal, este minunată.

De acolo am aflat de beneficiile sucului de tije de apio- acesta calmează problemele digestive. Părinții mei au deținut un restaurant cu profil de carne la grătar – așa că aceasta este mâncarea copilăriei mele și mai mănânc din când în când câte o friptură. Totuși, mă simt mult mai bine când am la masă mâncare vegetariană. Am slăbit după naștere consumând mulți cartofi și banane și cu suc de țelină apio”, spune Miranda Kerr, mama a patru copii.
Foto: Hepta