Prăjitură cu șofran și polen. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Vine weekendul, iar dacă aveți în plan să pregătiți un desert pentru prieteni sau familie, Chef Adi Hădean ne recomandă: prăjitura cu șofran și polen. Rețeta, imediat!
Pentru această prăjitură cu șofran și polen aveți nevoie de:
Ingrediente blat: 700g făină, 180g miere, 180g zahăr, 100g unt gras, 17 g bicarbonat, 3 ouă și 4 ml esență vanilie.
Ingrediente cremă: cremă de brânză 300g, mascarpone 200g, miere 100g, șofran 7g.
Ingrediente jeleu de polen: gelatină foi 1 plic, apă 100ml, polen granule 30g, zahăr 25g, o lămâie.
CItește continuarea rețetei aici!

Vine weekendul, iar dacă aveți în plan să pregătiți un desert pentru prieteni sau familie, Chef Adi Hădean ne recomandă: prăjitura cu șofran și polen. Rețeta, imediat!
Pentru această prăjitură cu șofran și polen aveți nevoie de:
Ingrediente blat: 700g făină, 180g miere, 180g zahăr, 100g unt gras, 17 g bicarbonat, 3 ouă și 4 ml esență vanilie.
Ingrediente cremă: cremă de brânză 300g, mascarpone 200g, miere 100g, șofran 7g.
Ingrediente jeleu de polen: gelatină foi 1 plic, apă 100ml, polen granule 30g, zahăr 25g, o lămâie.
CItește continuarea rețetei aici!