Dadar Gulung sau clătite indoneziene cu cocos. Rețetă by Adi Hădean

Proiect-nou-12

Dacă vă plac clătitele și doriți să le pregătiți altfel decât în mod obișnuit, trebuie să încercați această rețetă: Dadar Gulung sau clătite indoneziene cu cocos.

Ingredientele sunt accesibile, iar modul de preparare, cât mai ușor cu ușurință. Iată o rețetă recomandată de Chef Adrian Hădean!

Acestea fiind spuse, să trecem la pregătirea bunătăților. Ingrediente petru clătite: 300 ml de lapte de cocos,100 ml de apă, 250 gr de făină, 2 ouă, esență de rom, un praf de sare, colorant vegetal de culoare verde (sub formă de pudră, pe bază de spirulină).

Citește continuarea rețetei aici!

Proiect-nou-12

Dacă vă plac clătitele și doriți să le pregătiți altfel decât în mod obișnuit, trebuie să încercați această rețetă: Dadar Gulung sau clătite indoneziene cu cocos.

Ingredientele sunt accesibile, iar modul de preparare, cât mai ușor cu ușurință. Iată o rețetă recomandată de Chef Adrian Hădean!

Acestea fiind spuse, să trecem la pregătirea bunătăților. Ingrediente petru clătite: 300 ml de lapte de cocos,100 ml de apă, 250 gr de făină, 2 ouă, esență de rom, un praf de sare, colorant vegetal de culoare verde (sub formă de pudră, pe bază de spirulină).

Citește continuarea rețetei aici!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă