Savarine sau pâinici cu legume? Rețetă recomandată de Adi Hădean

Aceste pâinici umplute cu legume sunt niște gustări foarte bune pentru orice perioadă a zilei. Iată rețeta recomandată de Adi Hădean!
Începeți prin a pregăti aluatul pentru savarine. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 250 gr de făină, 150 ml de lapte cald, câteva cubulețe de unt, 1 ou, 3,5 gr de drojdie uscată ( ½ pliculeț), ½ linguriță de zahăr, 1 linguriță rasă de sare ,puțin ulei de floarea soarelui (pentru ungerea formelor).
Mod de preparare: Începem prin a dizolva drojdia uscată și zahărul în laptele cald. Lăsăm compoziția deoparte aproximativ 15 minute, timp în care drojdia s-a activat.Într-un bol am cernut făina și am făcut o gaură în centrul acesteia în care am adăugat: sarea, untul topit, oul și compoziția de la pasul anterior.
Citește rețeta completă aici!

Aceste pâinici umplute cu legume sunt niște gustări foarte bune pentru orice perioadă a zilei. Iată rețeta recomandată de Adi Hădean!
Începeți prin a pregăti aluatul pentru savarine. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 250 gr de făină, 150 ml de lapte cald, câteva cubulețe de unt, 1 ou, 3,5 gr de drojdie uscată ( ½ pliculeț), ½ linguriță de zahăr, 1 linguriță rasă de sare ,puțin ulei de floarea soarelui (pentru ungerea formelor).
Mod de preparare: Începem prin a dizolva drojdia uscată și zahărul în laptele cald. Lăsăm compoziția deoparte aproximativ 15 minute, timp în care drojdia s-a activat.Într-un bol am cernut făina și am făcut o gaură în centrul acesteia în care am adăugat: sarea, untul topit, oul și compoziția de la pasul anterior.
Citește rețeta completă aici!