Savarine sau pâinici cu legume? Rețetă recomandată de Adi Hădean

Proiect-nou-14-1

Aceste pâinici umplute cu legume sunt niște gustări foarte bune pentru orice perioadă a zilei. Iată rețeta recomandată de Adi Hădean!

Începeți prin a pregăti aluatul pentru savarine. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 250 gr de făină, 150 ml de lapte cald, câteva cubulețe de unt, 1 ou, 3,5 gr de drojdie uscată ( ½ pliculeț), ½ linguriță de zahăr, 1 linguriță rasă de sare ,puțin ulei de floarea soarelui (pentru ungerea formelor).

Mod de preparare: Începem prin a dizolva drojdia uscată și zahărul în laptele cald. Lăsăm compoziția deoparte aproximativ 15 minute, timp în care drojdia s-a activat.Într-un bol am cernut făina și am făcut o gaură în centrul acesteia în care am adăugat: sarea, untul topit, oul și compoziția de la pasul anterior.

Citește rețeta completă aici!

Proiect-nou-14-1

Aceste pâinici umplute cu legume sunt niște gustări foarte bune pentru orice perioadă a zilei. Iată rețeta recomandată de Adi Hădean!

Începeți prin a pregăti aluatul pentru savarine. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 250 gr de făină, 150 ml de lapte cald, câteva cubulețe de unt, 1 ou, 3,5 gr de drojdie uscată ( ½ pliculeț), ½ linguriță de zahăr, 1 linguriță rasă de sare ,puțin ulei de floarea soarelui (pentru ungerea formelor).

Mod de preparare: Începem prin a dizolva drojdia uscată și zahărul în laptele cald. Lăsăm compoziția deoparte aproximativ 15 minute, timp în care drojdia s-a activat.Într-un bol am cernut făina și am făcut o gaură în centrul acesteia în care am adăugat: sarea, untul topit, oul și compoziția de la pasul anterior.

Citește rețeta completă aici!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă