Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare.
Pentru caracatiță:
Tentacule de caracatiță, curățate, aproximativ 1 kg, un morcov, țelină mică, un pătrunjel, lingură de piper boabe lingură de unt, crenguță de cimbru, sticlă de vin roșu sec(bun!), sare de mare pentru asezonat, lime pentru servire.
Pentru ulei de măsline aromatizat cu pătrunjel: 200 de ml de ulei de măsline extra virgin, 50 de g de frunze de pătrunjel (aproximativ 3 legături bune), sare și piper, lingură de zeamă de lămâie, doi căței de usturoi, linguriță de oțet balsamic alb.
Pentru cartofii copți: 12 cartofi medii, trei linguri de ulei de măsline extra virgin pentru prăjit, sare și piper.
Citeste continuarea retetei aici!

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare.
Pentru caracatiță:
Tentacule de caracatiță, curățate, aproximativ 1 kg, un morcov, țelină mică, un pătrunjel, lingură de piper boabe lingură de unt, crenguță de cimbru, sticlă de vin roșu sec(bun!), sare de mare pentru asezonat, lime pentru servire.
Pentru ulei de măsline aromatizat cu pătrunjel: 200 de ml de ulei de măsline extra virgin, 50 de g de frunze de pătrunjel (aproximativ 3 legături bune), sare și piper, lingură de zeamă de lămâie, doi căței de usturoi, linguriță de oțet balsamic alb.
Pentru cartofii copți: 12 cartofi medii, trei linguri de ulei de măsline extra virgin pentru prăjit, sare și piper.
Citeste continuarea retetei aici!