Înghețată de struguri – răcoritoare și aromată. Rețetă recomandată de Adi Hădean

În aceste zile călduroase de vară ce poate fi mai bun decât servirea unei înghețate? Rețeta propusă de Chef Adi Hădean este delicioasă și ușor de preparat.
Pentru a pregăti înghețata veți avea nevoie de doar câteva ingrediente: 250 ml de smântână pentru frişcă, 200 gr de lapte condensat îndulcit, doi ciorchini de struguri violet, 50 gr de struguri uscați, o lingură de zahăr.
Mod de preparare: Am început prin a spăla strugurii foarte bine, apoi am ales boabele acestora și le-am mixat într-un blender.

Cu ajutorul unei site am strecurat compoziția obținută direct într-o oală mică. Astfel am înlăturat semințele strugurilor.
Am adăugat o lingură de zahăr și am lăsat siropul să fiarbă la foc mic până când lichidul a mai scăzut, după care am închis focul și l-am lăsat să să răcească.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

În aceste zile călduroase de vară ce poate fi mai bun decât servirea unei înghețate? Rețeta propusă de Chef Adi Hădean este delicioasă și ușor de preparat.
Pentru a pregăti înghețata veți avea nevoie de doar câteva ingrediente: 250 ml de smântână pentru frişcă, 200 gr de lapte condensat îndulcit, doi ciorchini de struguri violet, 50 gr de struguri uscați, o lingură de zahăr.
Mod de preparare: Am început prin a spăla strugurii foarte bine, apoi am ales boabele acestora și le-am mixat într-un blender.

Cu ajutorul unei site am strecurat compoziția obținută direct într-o oală mică. Astfel am înlăturat semințele strugurilor.
Am adăugat o lingură de zahăr și am lăsat siropul să fiarbă la foc mic până când lichidul a mai scăzut, după care am închis focul și l-am lăsat să să răcească.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!