Praline asortate cu fructe și biscuiți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Dacă vă este poftă de ceva dulce sau dacă doriți să le faceți o surpriză celor mici, iată o rețetă recomandată de Adi Hădean.
Primul sortiment de praline este inspirat dintr-o amintire din copilărie, când mâncam mere date printr-o răzătoare din sticlă și amestecate apoi cu biscuiți sfărâmați. Al doilea sortiment de praline este inspirat dintr-o combinație de gusturi: banane cu ciocolată și nucă de cocos.
Iată ingredientele de care am avut nevoie pentru a pregăti aceste praline cu fructe și biscuiți: 2 banane, 2-3 mere, 250 de grame de biscuiți simpli, câteva linguri de miere de albine, 50 de grame de fulgi de cocos de culoare albastră (sau de oricare altă culoare), ornamente colorate din zahăr , 150 de grame de ciocolată albă, 150 de grame de ciocolată cu lapte și cacao.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Dacă vă este poftă de ceva dulce sau dacă doriți să le faceți o surpriză celor mici, iată o rețetă recomandată de Adi Hădean.
Primul sortiment de praline este inspirat dintr-o amintire din copilărie, când mâncam mere date printr-o răzătoare din sticlă și amestecate apoi cu biscuiți sfărâmați. Al doilea sortiment de praline este inspirat dintr-o combinație de gusturi: banane cu ciocolată și nucă de cocos.
Iată ingredientele de care am avut nevoie pentru a pregăti aceste praline cu fructe și biscuiți: 2 banane, 2-3 mere, 250 de grame de biscuiți simpli, câteva linguri de miere de albine, 50 de grame de fulgi de cocos de culoare albastră (sau de oricare altă culoare), ornamente colorate din zahăr , 150 de grame de ciocolată albă, 150 de grame de ciocolată cu lapte și cacao.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!