Cheesecake cu lămâie și jeleu din melasă de rodie. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Proiect nou - 2024-09-13T162041.853

Cheesecake cu lămâie și jeleu din melasă de rodie, fără coacere, răcorire garantată. Iată propunerea lui Chef Adi Hădean, pentru un weekend dulce, în familie. 

Ingrediente blat: 85 g de unt topit, 250 g de bicuiți digestivi.

Ingrediente cremă de brânză , 500 de g de cremă de brânză, 250 ml de frișcă lichidă, 10 g de agar-agar, zeama și coaja de la 2 lămâi mari, 1 lingură de melasă de rodie, 150 g zahăr pudră, 1 linguriță extract de vanilie.

Ingrediente jeleu din melasă de rodie : 125 g de apă, zeama și coaja de la o lămâie mare, 4 g de agar-agar, 30 ml de melasă de rodie, 50 de g de zahăr.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Proiect nou - 2024-09-13T162041.853

Cheesecake cu lămâie și jeleu din melasă de rodie, fără coacere, răcorire garantată. Iată propunerea lui Chef Adi Hădean, pentru un weekend dulce, în familie. 

Ingrediente blat: 85 g de unt topit, 250 g de bicuiți digestivi.

Ingrediente cremă de brânză , 500 de g de cremă de brânză, 250 ml de frișcă lichidă, 10 g de agar-agar, zeama și coaja de la 2 lămâi mari, 1 lingură de melasă de rodie, 150 g zahăr pudră, 1 linguriță extract de vanilie.

Ingrediente jeleu din melasă de rodie : 125 g de apă, zeama și coaja de la o lămâie mare, 4 g de agar-agar, 30 ml de melasă de rodie, 50 de g de zahăr.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă