Cântărețul și compozitorul profită de această perioadă de autoizolare pentru a-și disciplina și mai mult alimentația, de care avea grijă și înainte. Acum, Randi este foarte atent să aibă o alimentație echilibrată și își gătește toate mesele singur, compuse din rețete vegane, iar una dintre preferatele sale este orezul cu soia, ceapă și usturoi.
„De când stau acasă, cred că prima schimbare în alimentația mea este aceea că, în primul rând, nu mai fac nicio greșeală când vine vorba de modul în care mă hrănesc! Înainte mai scăpam câte un desert cu prietenii acasă, mâncam dus de pofte uneori. Acum mănânc doar cât am nevoie și tot regimul meu se bazează pe: ouă, orez, năut, batoane proteice și pudre proteice, uneori și brânză”, adăugând faptul că, dacă există produse care nu i-au lipsit niciodată din casă și pe care le consideră esențiale, acelea sunt cerealele.”
„Acum mă bazez pe chestii mai simple, care se fac repede… Nu țin atât de mult la gust, cât la aportul proteic pe care îl au produsele consumate”, spune el, iar unul dintre produsele preferate ale acestor zile este soia, „trasă la tigaie cu ceapă, usturoi și orez”. În topul preferințelor sale culinare, printre preparatele pentru care spune că și prietenii lui l-ar recomanda ca bucătar se află mâncarea cu gust exotic, asiatic, cu unt de cocos, ghimbir și pește proaspăt. „Sunt fascinat de condimentele și gusturile din țările asiatice. Înainte mâncam pește și fructe de mare mai mult, însă statul în casă e opusul mersului la vânat de produse exotice prin marketuri!”, adaugă Randi.
Cea care l-a învățat cele mai multe lucruri în bucătărie pe Randi este bunica lui, iar preparatul lui preferat în copilărie erau cartofii prăjiți cu ou. Prima rețetă pe care Randi a învățat să și-o prepare singur au fost clătitele. „Eram ușor obsedat de dulciuri când eram mic și când mă apucam să fac clătite, sub 40 de bucăți nu concepeam să las tigaia din mână.
Randi împărtășește cu fanii săi o rețetă sănătoasă și sățioasă, de chifteluțe vegetariene.
„Năut fiert, aproximativ 250 de g, pisat după fierbere și amestecat cu fasole roșie, ceapă, condimente asiatice, boia afumată și ou! Toată pasta se modelează în chifteluțe, se lasă la odihnit (o expresie culinară simpatică) și apoi acestea se dau la cuptor, aproximativ 40 de minute. O să obțineți chifteluțe vegetariene foarte gustoase și sănătoase”.
La ce să te aștepți de la al doilea sezon Squid Game (Netflix)?
Fenomenul coreean Squid Game a avut premiera în 2021 și s-a transformat rapid într-unul dintre cele mai populare…
Deserturi cu istorie, din București – o călătorie dulce
În plină modă a New York rolls și a pannetone-ului cu maia, dospit la rece, la Fundația Calea…
Brunch Festiv: Top 6 locuri din București unde să mergi de Crăciun
Sezonul rece vine cu promisiunea unor întâlniri lungi și simpatice cu prietenii și familia. Și ce duminică ar…
O nouă destinație de lux s-a deschis în inima Bucegilor
Recent, o nouă locație premium și-a deschis porțile în inima munților Bucegi, venind în întâmpinarea celor care caută…
Cadourile de Sărbători: „tentativele de conectare” de care are nevoie relația ta de cuplu
Îți surprinzi partenerul cu un cadou la care te-ai gândit mult? Îi ignori micile gesturi de atenție cu…
10 hituri, miliarde de streamuri cu artiștii care au scris istorie la UNTOLD
Platformele de streaming au înlocuit în mare parte vânzările de discuri și certificările de platină, pe măsură ce…
Șerbet de clementine. Rețetă by Adrian Hădean
Dacă te-ar întreba cineva ce miros are iarna, care ar fi răspunsul tău? Primul nostru gând a fost…
Oamenii care muncesc când toată lumea sărbătorește: Traian Galleguillos, chef
V-ați gândit vreodată că, în timp ce noi luăm zâmbitori avionul către destinația de Crăciun sau ciocnim paharul…
Art Safari. Keep the Art Beat, o nouă ediție, din 7 martie 2025
Art Safari, cel mai amplu eveniment expozițional dedicat artei din România (dar și din Europa de Est), anunță…
Cadourile: codul bunelor maniere
Încă din Antichitate cadourile au avut rolul să exprime gratitudinea. Sau… să înlesnească formarea unei alianțe. În perioada…