Nicoleta Nicolae ∙ April 16, 2020 ∙ 2 min read

Cu toții stăm acasă, în aceste zile și la toți ne este dor de întâlnirile cu prietenii, de glumele cu colegii de birou, de mirosul liliacului de pe străzi, de soare și de ieșirile la cafenele, restaurant sau terase. Ce ne alină dorul este că încă ne putem delecta cu deserturile preferate, iar foodpanda este aici să ni le aducă acasă.

Nicoleta Nicolae- redactor sef Alistmagazine.ro

Millefeuille caramel și dulce de leche este unul din deserturile mele preferate. Îl comandam mereu, atunci când mergeam cu prietenele mele la Gargantua. Și pentru că acest gust îmi aduce aminte de întâlnirile noastre de care îmi este foarte dor, m-am gândit să-l comand acasă și, de ce nu, să îl servesc/savurez la masa de Paște în loc de pască, alături de familia mea.

Monica Cismaru-redactor Alistmagazine.ro

Nu mă pricep deloc să prepar dulciuri, dar îmi plac mult, așa că îmi comand mereu deserturile preferate de la Ana Pan – cum ar fi Carrot Cake, prăjitura cu mere sau amandinele, iar de Paște vreau să încerc tarta cu zmeură și bezea.

Bianca Sterie- colaborator Alistmagazine.ro

Dacă ar fi un desert căruia nu îi pot spune vreodată NU, acela ar fi deja celebrul matcha pancake de la Pio Bistro. Un răsfăț delicios pentru papilele gustative. Iar acum că v-am spus despre el, merg să-l comand, pentru că, nu-i așa, nici caloriile nu se mai numără în izolare!

Claudia Panțuroiu- Advertising Manager Alistmagazine

Pentru că sunt cu gândul la vacanță și vreau să mă teleportez cumva, comand săptămânal de la foodpanda. Recomand Karidopita, o prăjitură grecească cu nuci. E genială!

Magda Mușat- Advertising Manager Alistmagazine

Nimic nu se compară cu gustul Tiramisului de la E 3. Este cremos, delicios, perfect pentru a trece cu bine peste depresia izolării. Noroc că încă mă mai pot bucura de el. Îl comand săptămânal acasă, prin foodpanda.

 

 

Related Posts

Deserturi cu istorie, din București – o călătorie dulce

În plină modă a New York rolls și a pannetone-ului cu maia, dospit la rece, la Fundația Calea…

Brunch Festiv: Top 6 locuri din București unde să mergi de Crăciun

Sezonul rece vine cu promisiunea unor întâlniri lungi și simpatice cu prietenii și familia. Și ce duminică ar…

O nouă destinație de lux s-a deschis în inima Bucegilor

Recent, o nouă locație premium și-a deschis porțile în inima munților Bucegi, venind în întâmpinarea celor care caută…

Cadourile de Sărbători: „tentativele de conectare” de care are nevoie relația ta de cuplu

Îți surprinzi partenerul cu un cadou la care te-ai gândit mult? Îi ignori micile gesturi de atenție cu…

10 hituri, miliarde de streamuri cu artiștii care au scris istorie la UNTOLD

Platformele de streaming au înlocuit în mare parte vânzările de discuri și certificările de platină, pe măsură ce…

Șerbet de clementine. Rețetă by Adrian Hădean

Dacă te-ar întreba cineva ce miros are iarna, care ar fi răspunsul tău? Primul nostru gând a fost…

Oamenii care muncesc când toată lumea sărbătorește: Traian Galleguillos, chef

V-ați gândit vreodată că, în timp ce noi luăm zâmbitori avionul către destinația de Crăciun sau ciocnim paharul…

Art Safari. Keep the Art Beat, o nouă ediție, din 7 martie 2025

Art Safari, cel mai amplu eveniment expozițional dedicat artei din România (dar și din Europa de Est), anunță…

Cadourile: codul bunelor maniere

Încă din Antichitate cadourile au avut rolul să exprime gratitudinea. Sau… să înlesnească formarea unei alianțe. În perioada…

Ce face amanta de Crăciun?

Nina Evanghelina se întoarce cu rubrica de opinii, la 10 ani de când a întrerupt-o. Chiar… Ce face…