Descoperă ce înseamnă să ai un business cu mult bun gust, alături de Andreea Esca și de Chef Andrei Voica

Cel de-al treisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, este despre mult noroc și despre energia debordantă, în primul rând, pentru că îl are ca invitat pe Chef Andrei Voica, owner Nobel Cuisine din Craiova.
În urmă cu câțiva ani, Andrei Voica a câștigat MasterChef, fiind printre puținii concurenți care au debordat de încredere de la început până la final. Această atitudine, care îl definește în general, l-a ajutat să își îndeplinească visul de a avea propriul restaurant ⸻ Nobel Cuisine ⸻, chiar la el acasă, locul unde a simțit că s-a întors victorios după o perioadă definitorie în evoluția sa ca Chef, perioadă petrecută în Spania. „Ce am realizat în România, nu aș fi realizat niciodată în Spania. În România am simțit că pot deschide o nișă, că le pot arăta oamenilor și altceva. În Spania m-am format. Eu port pe tunici atât steagul României, cât și pe cel al Spaniei, drept respect”, i-a spus Andrei Andreei Esca în interviul de mai sus.
Pasiunea și talentul de a găti le-a moștenit de la mama și bunica lui, dar pe care simte că le-a întrecut. Deviza lui este aceea de a găti, mai presus de orice, corect și cu gust: momentul când clienții lui vin cu drag la restaurant și îi spun „Ce vrei tu, Chef!” simte că este cea mai mare realizare.
Însă, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, povestea de succes a lui Andrei Voica implică alte și alte straturi de business, numeroase sacrificii și la fel de multe provocări. Despre cum s-a raportat la toate aceste aspecte, de la primul an care a fost extrem de dificil, la perioada de pandemie pe care a reușit să o depășească cu ajutorul Raiffeisen Bank (partenerul care i-a arătat drumul cel mai bun, așa cum face și el cu clienții săi), poți afla direct de la fondatorul Nobel Cuisine ascultând interviul pe care i l-a acordat Andreei Esca.
Mai mult, Andrei Voica îți mărturisește ce implică să lucrezi un meniu, cât durează și cât de multe detalii se află în spatele a ceva ce poate ți se pare extrem de firesc.
#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank
Fii și tu #GataDeBusiness cu RaiPOS, aplicația prin care telefonul tău Android devine POS!

Cel de-al treisprezecelea episod #GataDeBusiness, realizat de către Raiffeisen Bank și moderat de Andreea Esca, este despre mult noroc și despre energia debordantă, în primul rând, pentru că îl are ca invitat pe Chef Andrei Voica, owner Nobel Cuisine din Craiova.
În urmă cu câțiva ani, Andrei Voica a câștigat MasterChef, fiind printre puținii concurenți care au debordat de încredere de la început până la final. Această atitudine, care îl definește în general, l-a ajutat să își îndeplinească visul de a avea propriul restaurant ⸻ Nobel Cuisine ⸻, chiar la el acasă, locul unde a simțit că s-a întors victorios după o perioadă definitorie în evoluția sa ca Chef, perioadă petrecută în Spania. „Ce am realizat în România, nu aș fi realizat niciodată în Spania. În România am simțit că pot deschide o nișă, că le pot arăta oamenilor și altceva. În Spania m-am format. Eu port pe tunici atât steagul României, cât și pe cel al Spaniei, drept respect”, i-a spus Andrei Andreei Esca în interviul de mai sus.
Pasiunea și talentul de a găti le-a moștenit de la mama și bunica lui, dar pe care simte că le-a întrecut. Deviza lui este aceea de a găti, mai presus de orice, corect și cu gust: momentul când clienții lui vin cu drag la restaurant și îi spun „Ce vrei tu, Chef!” simte că este cea mai mare realizare.
Însă, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, povestea de succes a lui Andrei Voica implică alte și alte straturi de business, numeroase sacrificii și la fel de multe provocări. Despre cum s-a raportat la toate aceste aspecte, de la primul an care a fost extrem de dificil, la perioada de pandemie pe care a reușit să o depășească cu ajutorul Raiffeisen Bank (partenerul care i-a arătat drumul cel mai bun, așa cum face și el cu clienții săi), poți afla direct de la fondatorul Nobel Cuisine ascultând interviul pe care i l-a acordat Andreei Esca.
Mai mult, Andrei Voica îți mărturisește ce implică să lucrezi un meniu, cât durează și cât de multe detalii se află în spatele a ceva ce poate ți se pare extrem de firesc.
#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank
Fii și tu #GataDeBusiness cu RaiPOS, aplicația prin care telefonul tău Android devine POS!