6 alimente care întăresc imunitatea

Multe fructe, legume și condimente sunt bogate în antioxidanţi, vitamine și minerale care pot consolida sistemul imunitar. Le puteți folosi ca atare sau sub formă de sucuri- extrem de benefice pentru organismul nostru. Iată ce alimente puteți consuma, pentru a avea mai puţine probleme de sănătate.
Ghimbirul conţine un componentul activ gingerol care este deosebit de eficient în lupta împotriva cancerului de colon. De asemenea, este perfect în lupta împotriva gripei.
Lămâia are beneficii uimitoare pentru sănătate. Acest fruct conține multă vitamina C și antioxidanți care ajută sistemul imunitar și echilibrează nivelul alcalin din organism.
Scorțișoara este bogată în antioxidanţi care inhibă dezvoltarea bacteriilor şi coagularea sângelui. Acest condiment ajută la stabilizarea zahărului din sânge, reducând astfel riscul de diabet de tip 2.
Lămâia are beneficii uimitoare pentru sănătate. Acest fruct conține multă vitamina C și antioxidanți care ajută sistemul imunitar și echilibrează nivelul alcalin din organism.
La cuptor sau crudă, sfecla îmbunătățește sistemul imunitar, conține vitamina C, beta caroten, calciu, fier, magneziu și potasiu. Îmbunătățește activitatea creierului, ajută la funcționarea ficatului în parametri normali și este un aliment ce trebuie inclus în dieta noastră zilnică.
Sucul de morcov conţine vitamina C, vitamine din complexul B, potasiu, fier, sodiu şi fosfor, consolidând astfel sistemul imunitar. Toate acestea sunt ideale în prevenirea bolilor, îmbunătăţirea funcţiei hepatice, oferă ajutor sistemului nervos și alcalinizează sângele.

Multe fructe, legume și condimente sunt bogate în antioxidanţi, vitamine și minerale care pot consolida sistemul imunitar. Le puteți folosi ca atare sau sub formă de sucuri- extrem de benefice pentru organismul nostru. Iată ce alimente puteți consuma, pentru a avea mai puţine probleme de sănătate.
Ghimbirul conţine un componentul activ gingerol care este deosebit de eficient în lupta împotriva cancerului de colon. De asemenea, este perfect în lupta împotriva gripei.
Lămâia are beneficii uimitoare pentru sănătate. Acest fruct conține multă vitamina C și antioxidanți care ajută sistemul imunitar și echilibrează nivelul alcalin din organism.
Scorțișoara este bogată în antioxidanţi care inhibă dezvoltarea bacteriilor şi coagularea sângelui. Acest condiment ajută la stabilizarea zahărului din sânge, reducând astfel riscul de diabet de tip 2.
Lămâia are beneficii uimitoare pentru sănătate. Acest fruct conține multă vitamina C și antioxidanți care ajută sistemul imunitar și echilibrează nivelul alcalin din organism.
La cuptor sau crudă, sfecla îmbunătățește sistemul imunitar, conține vitamina C, beta caroten, calciu, fier, magneziu și potasiu. Îmbunătățește activitatea creierului, ajută la funcționarea ficatului în parametri normali și este un aliment ce trebuie inclus în dieta noastră zilnică.
Sucul de morcov conţine vitamina C, vitamine din complexul B, potasiu, fier, sodiu şi fosfor, consolidând astfel sistemul imunitar. Toate acestea sunt ideale în prevenirea bolilor, îmbunătăţirea funcţiei hepatice, oferă ajutor sistemului nervos și alcalinizează sângele.