Budincă de portocale roșii cu sos de ciocolată

Chef Adrian Hădean ne recomandă o rețetă foarte simplă, cu care vă veți impresiona invitații.
Pentru budincă aveți nevoie de următoarele ingrediente: 300 ml de suc proaspăt de portocale roșii, 100 ml de lapte, 1 gălbenuș de ou, 2 cubulețe de unt, 2-3 linguri de zahăr tos, 1 lingură de pastă de vanilie, 2-3 lingirițe de amidon de porumb.
Mod de preparare: Am început prin a stoarce câteva portocale roșii, obținând astfel un suc delicios și sănătos. Într-o oală mică am pus sucul de portocale, apoi am adăugat laptele amestecat cu gălbenușul de ou, zahărul și untul. Am fiert compoziția timp de aproximativ 10-12 minute, la foc mic, amestecând în continuu cu o spatulă din silicon. Spre final am adăugat pasta de vanilie și amidonul de porumb.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI:

Chef Adrian Hădean ne recomandă o rețetă foarte simplă, cu care vă veți impresiona invitații.
Pentru budincă aveți nevoie de următoarele ingrediente: 300 ml de suc proaspăt de portocale roșii, 100 ml de lapte, 1 gălbenuș de ou, 2 cubulețe de unt, 2-3 linguri de zahăr tos, 1 lingură de pastă de vanilie, 2-3 lingirițe de amidon de porumb.
Mod de preparare: Am început prin a stoarce câteva portocale roșii, obținând astfel un suc delicios și sănătos. Într-o oală mică am pus sucul de portocale, apoi am adăugat laptele amestecat cu gălbenușul de ou, zahărul și untul. Am fiert compoziția timp de aproximativ 10-12 minute, la foc mic, amestecând în continuu cu o spatulă din silicon. Spre final am adăugat pasta de vanilie și amidonul de porumb.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI: