Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Proiect nou - 2024-11-14T183828.855

Gourmet poate fi în bucătăria de acasă, în pachețelul luat la birou zi de zi, în cina luată la miez de noapte pe canapea. Cheesecake-ul Basque cu cremă de cappuccino servește ca exemplu. Un desert ușor, rapid, care se remarcă prin simplitate, așa cum ne-a obișnuit Adrian Hădean.

Ingrediente cheesecake, cremă de brânză nesărată 750g, frișcă lichidă 310ml, zahăr 200g, făină albă 40g, ouă 5, esență naturală de vanilie 20ml.

Ingrediente cremă: espresso 80ml, frișcă lichidă100ml, zahăr 30g, amidon 10g.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

https://adihadean.ro/11/08/basque-cheesecake-ars-cu-crema-de-cappuccino

Proiect nou - 2024-11-14T183828.855

Gourmet poate fi în bucătăria de acasă, în pachețelul luat la birou zi de zi, în cina luată la miez de noapte pe canapea. Cheesecake-ul Basque cu cremă de cappuccino servește ca exemplu. Un desert ușor, rapid, care se remarcă prin simplitate, așa cum ne-a obișnuit Adrian Hădean.

Ingrediente cheesecake, cremă de brânză nesărată 750g, frișcă lichidă 310ml, zahăr 200g, făină albă 40g, ouă 5, esență naturală de vanilie 20ml.

Ingrediente cremă: espresso 80ml, frișcă lichidă100ml, zahăr 30g, amidon 10g.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

https://adihadean.ro/11/08/basque-cheesecake-ars-cu-crema-de-cappuccino

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă