Basque Cheesecake ars, cu cremă de cappuccino. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gourmet poate fi în bucătăria de acasă, în pachețelul luat la birou zi de zi, în cina luată la miez de noapte pe canapea. Cheesecake-ul Basque cu cremă de cappuccino servește ca exemplu. Un desert ușor, rapid, care se remarcă prin simplitate, așa cum ne-a obișnuit Adrian Hădean.
Ingrediente cheesecake, cremă de brânză nesărată 750g, frișcă lichidă 310ml, zahăr 200g, făină albă 40g, ouă 5, esență naturală de vanilie 20ml.
Ingrediente cremă: espresso 80ml, frișcă lichidă100ml, zahăr 30g, amidon 10g.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!
https://adihadean.ro/11/08/basque-cheesecake-ars-cu-crema-de-cappuccino

Gourmet poate fi în bucătăria de acasă, în pachețelul luat la birou zi de zi, în cina luată la miez de noapte pe canapea. Cheesecake-ul Basque cu cremă de cappuccino servește ca exemplu. Un desert ușor, rapid, care se remarcă prin simplitate, așa cum ne-a obișnuit Adrian Hădean.
Ingrediente cheesecake, cremă de brânză nesărată 750g, frișcă lichidă 310ml, zahăr 200g, făină albă 40g, ouă 5, esență naturală de vanilie 20ml.
Ingrediente cremă: espresso 80ml, frișcă lichidă100ml, zahăr 30g, amidon 10g.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!
https://adihadean.ro/11/08/basque-cheesecake-ars-cu-crema-de-cappuccino