Catherine Zeta-Jones: ”Nu mă consider o frumusețe, sufăr de aceleași nesiguranțe ca orice altă femeie”

Catherine Zeta-Jones (51 de ani) a vorbit recent într-un interviu acordat unei publicații australiene despre felul în care percepe trecerea timpului și despre frumusețea fiecărei etape de viață.
Catherine Zeta-Jones este considerată una dintre cele mai rafinate prezențe din lumea filmului. Actrița de orginie galeză a vorbit recent despre felul în care percepe trecerea timpului o femeie considerată de mulți un etalon de frumusețe și a amintit și despre nesiguranțele sale.
Soția lui Michael Douglas a spus că a început să devină mai încrezătoare în felul în care arată odată cu trecerea timpului. ”Personal, nu m-am considerat niciodată vreo mare frumusețe, dar mama mi-a spus mereu să dau tot ceea ce am mai bun. Totuși, în momentele în care defilam pe covorul roșu, trebuia să dau dovadă de puțină trufie, ca să maschez nesiguranțele de care suferim noi, femeile. Cu cât înaintez în vârstă, cu atât sunt mai încrezătoare în aspectul meu”, a detaliat actrița laureată cu Oscar.
Catherine Zeta-Jones a mai dezvăluit și faptul că este pasionată de frumusețea și strălucirea Hollywood-ului de altădată: de altfel, actrița a mai precizat și că este o împătimită a machiajului și subliniază că nu concepe să iasă din casă fără să poarte mascara sau eyeliner.
Catherine Zeta-Jones a fost întotdeauna gata să-și împărtășească cu admiratorii ei detalii din stilul ei de viață. Așadar, vedeta a descris rutina ei zilnică de alimentație și de menținere: Fiecare zi începe cu o cafea, iar micul ei dejun constă din porridge – iarna, și din iaurt degresat cu vanilie, granola, fructe de pădure – în sezonul cald.
În weekend, Catherina Zeta-Jones gătește friptură în stil englezesc pentru întreaga ei familie.
La gustări, actrița bea un ceai cu un fursec, iar la prânz, mănâncă de obicei câte o salată cu pui la grătar, pește sau vinete umplute.
Ceaiul de după-amiază, obieci pe care l-a păstrat datorită originii ei englezești, vine de obicei cu câte o tartină cu gem sau cu cremă, iar cina constă adesea din pește sau carne albă cu o salată.
Deserturile ei preferate sunt plăcinta de mere și înghețata.
Foto: Hepta

Catherine Zeta-Jones (51 de ani) a vorbit recent într-un interviu acordat unei publicații australiene despre felul în care percepe trecerea timpului și despre frumusețea fiecărei etape de viață.
Catherine Zeta-Jones este considerată una dintre cele mai rafinate prezențe din lumea filmului. Actrița de orginie galeză a vorbit recent despre felul în care percepe trecerea timpului o femeie considerată de mulți un etalon de frumusețe și a amintit și despre nesiguranțele sale.
Soția lui Michael Douglas a spus că a început să devină mai încrezătoare în felul în care arată odată cu trecerea timpului. ”Personal, nu m-am considerat niciodată vreo mare frumusețe, dar mama mi-a spus mereu să dau tot ceea ce am mai bun. Totuși, în momentele în care defilam pe covorul roșu, trebuia să dau dovadă de puțină trufie, ca să maschez nesiguranțele de care suferim noi, femeile. Cu cât înaintez în vârstă, cu atât sunt mai încrezătoare în aspectul meu”, a detaliat actrița laureată cu Oscar.
Catherine Zeta-Jones a mai dezvăluit și faptul că este pasionată de frumusețea și strălucirea Hollywood-ului de altădată: de altfel, actrița a mai precizat și că este o împătimită a machiajului și subliniază că nu concepe să iasă din casă fără să poarte mascara sau eyeliner.
Catherine Zeta-Jones a fost întotdeauna gata să-și împărtășească cu admiratorii ei detalii din stilul ei de viață. Așadar, vedeta a descris rutina ei zilnică de alimentație și de menținere: Fiecare zi începe cu o cafea, iar micul ei dejun constă din porridge – iarna, și din iaurt degresat cu vanilie, granola, fructe de pădure – în sezonul cald.
În weekend, Catherina Zeta-Jones gătește friptură în stil englezesc pentru întreaga ei familie.
La gustări, actrița bea un ceai cu un fursec, iar la prânz, mănâncă de obicei câte o salată cu pui la grătar, pește sau vinete umplute.
Ceaiul de după-amiază, obieci pe care l-a păstrat datorită originii ei englezești, vine de obicei cu câte o tartină cu gem sau cu cremă, iar cina constă adesea din pește sau carne albă cu o salată.
Deserturile ei preferate sunt plăcinta de mere și înghețata.
Foto: Hepta