Chifle de primăvară cu un twist delicios

Brunchul are adesea un vibe relaxat și mai informal, iar aceste chifle de primăvară se potrivesc tare bine cu această atmosferă. Sunt ușor de mâncat și sunt ideale pentru a fi servite într-o masă între micul dejun și prânz. Iată o rețetă recomandată de Adrian Hădean!
Salatele cu ton și ouă, acompaniate de bacon și ouă ochiuri, aduc o diversitate de texturi și gusturi care completează perfect acest brunch. Împreună, toate aceste preparate sunt nu doar hrănitoare, dar și ușor de servit într-un cadru informal, perfect pentru un moment de relaxare în aer liber sau o masă cu prietenii.
Ingrediente pentru chifle de primăvară cu un twist delicios:
Pentru aluat: 400 ml lapte, 600 g făină, 50 g unt topit, 20 g drojdie proaspătă, 20 g zahăr, 15 g sare.
Citeste continuarea retetei aici!

Brunchul are adesea un vibe relaxat și mai informal, iar aceste chifle de primăvară se potrivesc tare bine cu această atmosferă. Sunt ușor de mâncat și sunt ideale pentru a fi servite într-o masă între micul dejun și prânz. Iată o rețetă recomandată de Adrian Hădean!
Salatele cu ton și ouă, acompaniate de bacon și ouă ochiuri, aduc o diversitate de texturi și gusturi care completează perfect acest brunch. Împreună, toate aceste preparate sunt nu doar hrănitoare, dar și ușor de servit într-un cadru informal, perfect pentru un moment de relaxare în aer liber sau o masă cu prietenii.
Ingrediente pentru chifle de primăvară cu un twist delicios:
Pentru aluat: 400 ml lapte, 600 g făină, 50 g unt topit, 20 g drojdie proaspătă, 20 g zahăr, 15 g sare.
Citeste continuarea retetei aici!