Clătite bucovinene – rețete recomandate de Chef Adi Hădean

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă câteva ingrediente. Iar dacă reușești să iei ingrediente de ”casă” ești norocos. Iată rețeta recomandată de Chef Adrian Hădean!
Ingrediente clătite: 550 ml lapte gras, la temperatura camerei, 50 g de unt (am folosit ghee) pe care l-am lăsat să se topească, 3 ouă, 250 g de făină (am folosit făină integrală), 1 vârf de cuțit de sare.
Pentru umplutură: 400 g de brânză de vaci: 1ou: 100 g stafide. 1 linguriță esență de rom, 400 g smântână, 1 lingură apă de flori de portocal, 50 g zahăr tos, 2 linguri sirop de arțar.
Citeste continuarea retetei aici!

Clătite umplute cu multă brânză, acoperite cu smântână și încă câteva ingrediente. Iar dacă reușești să iei ingrediente de ”casă” ești norocos. Iată rețeta recomandată de Chef Adrian Hădean!
Ingrediente clătite: 550 ml lapte gras, la temperatura camerei, 50 g de unt (am folosit ghee) pe care l-am lăsat să se topească, 3 ouă, 250 g de făină (am folosit făină integrală), 1 vârf de cuțit de sare.
Pentru umplutură: 400 g de brânză de vaci: 1ou: 100 g stafide. 1 linguriță esență de rom, 400 g smântână, 1 lingură apă de flori de portocal, 50 g zahăr tos, 2 linguri sirop de arțar.
Citeste continuarea retetei aici!