Cobbler cu fructe de pădure- desert de toamnă

Proiect nou (5)

Originar din America, acest desert plin de savoare și gust, se pregătește super simplu, iar servit alături de o cupa de înghețată vă fi perfect pentru a impresiona invitații. Este un desert format dintr-un strat de fructe (puteți pune piersici, prune, vișine, fructe de pădure) și un aluat  de biscuiți, pe care îl coacem timp de 30-40 de minute. Iată rețeta recomandată de Adrian Hădean!

Pentru acest cobbler cu fructe aveți nevoie de: 400 grame de fructe ( eu am folosit în jur de 250 de grame de prune, iar restul mure și afine), 1 lingură zahăr brun, 1 lingură amidon, zeama de la jumătate de lămâie, 1 linguriță scorțișoară ( eu am folosit amestec pentru turta dulce-scorțișoară, cuișoare,anason), 130 grame făina, 1 lingură zahăr, 1 pliculeț praf de copt, 50 gr unt rece, 130 ml lapte bătut.

Cum obțineți acest cobbler cu fructe?

Într-o tigaie ( pe care ulterior o vom băga la cuptor) punem fructele, împreună cu zahărul, amidonul, scorțișoara, zeama de lămâie și punem la foc mediu până se formează un sos mai gros.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI MAI JOS!

Proiect nou (5)

Originar din America, acest desert plin de savoare și gust, se pregătește super simplu, iar servit alături de o cupa de înghețată vă fi perfect pentru a impresiona invitații. Este un desert format dintr-un strat de fructe (puteți pune piersici, prune, vișine, fructe de pădure) și un aluat  de biscuiți, pe care îl coacem timp de 30-40 de minute. Iată rețeta recomandată de Adrian Hădean!

Pentru acest cobbler cu fructe aveți nevoie de: 400 grame de fructe ( eu am folosit în jur de 250 de grame de prune, iar restul mure și afine), 1 lingură zahăr brun, 1 lingură amidon, zeama de la jumătate de lămâie, 1 linguriță scorțișoară ( eu am folosit amestec pentru turta dulce-scorțișoară, cuișoare,anason), 130 grame făina, 1 lingură zahăr, 1 pliculeț praf de copt, 50 gr unt rece, 130 ml lapte bătut.

Cum obțineți acest cobbler cu fructe?

Într-o tigaie ( pe care ulterior o vom băga la cuptor) punem fructele, împreună cu zahărul, amidonul, scorțișoara, zeama de lămâie și punem la foc mediu până se formează un sos mai gros.

CITESTE CONTINUAREA RETETEI MAI JOS!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă