Desert de 3,1 milioane de lire sterline

Cea mai scumpă casă de turtă dulce din lume a fost realizată pentru un client privat și a fost inspirată de magazinul Dolce and Gabbana din stațiunea de lux Puerto Banus, Spania.
Desertul în valoare de 3,1 milioane de lire sterline a fost creat sub formă de cadou ce include trei diamante roz, în valoare de puțin peste un milion de lire sterline fiecare, transformând această turtă dulce în cea mai scumpă casă de turtă dulce din lume.

Construcția comestibilă cu diamante are puțin sub un metru înălțime și 75 cm lățime.
Casa de turtă dulce a fost creată de Crăciun de designerul și artistul alimentar britanic Debbie Wingham, celebră pentru deserturi gigantice.
Lucrările anterioare au inclus prăjituri în mărime naturală ale vedetei de reality Kim Kardashian și pictogramei designerului de modă Karl Lagerfeld.
Casa de turtă dulce include bezele de casă pentru a crea scena de zăpadă. Detaliile comestibile sunt o combinație de fursecuri cu ghimbir care explică arhitectura decorată cu zahăr pudră, stropi de ciocolată și fondant.

Desertul a fost realizat timp de mai mult de două săptămâni folosind 15 kg de făină și mai mult de 17 kg de zahăr.
Foto: Hepta.

Cea mai scumpă casă de turtă dulce din lume a fost realizată pentru un client privat și a fost inspirată de magazinul Dolce and Gabbana din stațiunea de lux Puerto Banus, Spania.
Desertul în valoare de 3,1 milioane de lire sterline a fost creat sub formă de cadou ce include trei diamante roz, în valoare de puțin peste un milion de lire sterline fiecare, transformând această turtă dulce în cea mai scumpă casă de turtă dulce din lume.

Construcția comestibilă cu diamante are puțin sub un metru înălțime și 75 cm lățime.
Casa de turtă dulce a fost creată de Crăciun de designerul și artistul alimentar britanic Debbie Wingham, celebră pentru deserturi gigantice.
Lucrările anterioare au inclus prăjituri în mărime naturală ale vedetei de reality Kim Kardashian și pictogramei designerului de modă Karl Lagerfeld.
Casa de turtă dulce include bezele de casă pentru a crea scena de zăpadă. Detaliile comestibile sunt o combinație de fursecuri cu ghimbir care explică arhitectura decorată cu zahăr pudră, stropi de ciocolată și fondant.

Desertul a fost realizat timp de mai mult de două săptămâni folosind 15 kg de făină și mai mult de 17 kg de zahăr.
Foto: Hepta.