Frigănele cu cremă de whisky. Rețetă by Adrian Hădean

Adrian Hădean ne propune o rețetă specială: frigănele din pâine brioche, înmuiată bine într-o cremă delicioasă, în care mai punem și niște whisky cream.
Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Ingrediente pâine brioche: 250 ml de lapte gras, 50 de grame de zahăr, 1 plic drojdie uscată, 585 g făină 0, 4 ouă mari, 115 g unt nesărat, 10 g de sare de mare fină. Ingrediente frigănele: 1 pâine brioche mare tăiată în felii groase de aproximativ 2 cm, 6 ouă mari, 2 gălbenușuri , 2 lingurițe de scorțișoară, 1 vârf de cuțit de nucșoară, 1 linguriță de sare fină de mare, 35 g de zahăr brun, 500 de ml de frișcă lichidă (grasă), 375 ml de lapte (gras), aproximativ 50 ml de whisky cream de calitate.
Citeste continuarea retetei aici!

Adrian Hădean ne propune o rețetă specială: frigănele din pâine brioche, înmuiată bine într-o cremă delicioasă, în care mai punem și niște whisky cream.
Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!
Ingrediente pâine brioche: 250 ml de lapte gras, 50 de grame de zahăr, 1 plic drojdie uscată, 585 g făină 0, 4 ouă mari, 115 g unt nesărat, 10 g de sare de mare fină. Ingrediente frigănele: 1 pâine brioche mare tăiată în felii groase de aproximativ 2 cm, 6 ouă mari, 2 gălbenușuri , 2 lingurițe de scorțișoară, 1 vârf de cuțit de nucșoară, 1 linguriță de sare fină de mare, 35 g de zahăr brun, 500 de ml de frișcă lichidă (grasă), 375 ml de lapte (gras), aproximativ 50 ml de whisky cream de calitate.
Citeste continuarea retetei aici!