Frigănele cu cremă de whisky. Rețetă by Adrian Hădean

Proiect nou - 2024-11-07T160216.039

Adrian Hădean ne propune o rețetă specială: frigănele din pâine brioche, înmuiată bine într-o cremă delicioasă, în care mai punem și niște whisky cream.

Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!

Ingrediente pâine brioche: 250 ml de lapte gras, 50 de grame de zahăr, 1 plic drojdie uscată, 585 g făină 0, 4 ouă mari, 115 g unt nesărat, 10 g de sare de mare fină. Ingrediente frigănele: 1 pâine brioche mare tăiată în felii groase de aproximativ 2 cm, 6 ouă mari, 2 gălbenușuri , 2 lingurițe de scorțișoară, 1 vârf de cuțit de nucșoară, 1 linguriță de sare fină de mare, 35 g de zahăr brun, 500 de ml de frișcă lichidă (grasă), 375 ml de lapte (gras), aproximativ 50 ml de whisky cream de calitate.

Citeste continuarea retetei aici!

Proiect nou - 2024-11-07T160216.039

Adrian Hădean ne propune o rețetă specială: frigănele din pâine brioche, înmuiată bine într-o cremă delicioasă, în care mai punem și niște whisky cream.

Iată rețeta recomandată de Chef Adi Hădean!

Ingrediente pâine brioche: 250 ml de lapte gras, 50 de grame de zahăr, 1 plic drojdie uscată, 585 g făină 0, 4 ouă mari, 115 g unt nesărat, 10 g de sare de mare fină. Ingrediente frigănele: 1 pâine brioche mare tăiată în felii groase de aproximativ 2 cm, 6 ouă mari, 2 gălbenușuri , 2 lingurițe de scorțișoară, 1 vârf de cuțit de nucșoară, 1 linguriță de sare fină de mare, 35 g de zahăr brun, 500 de ml de frișcă lichidă (grasă), 375 ml de lapte (gras), aproximativ 50 ml de whisky cream de calitate.

Citeste continuarea retetei aici!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă