Frigănele de cozonac, sos de caramel și cremă de vanilie

Pentru mine, evitarea risipei alimentare este ‘tehnica’ pe care o aplic cel mai des în bucătărie. Culmea, multe rețete pregătite ad-hoc, din ingrediente puține, ies atât de gustoase încât cu siguranță le repet., scrie Chef Adrian Hădean pe blogul său.
Nu am fost niciodată în impasul ‘nu stiu ce să gătesc azi’, pentru că sigur cu 2-3 ingrediente pe care le am în frigider sau în dulap, pot pregăti un prânz sau o cina consistentă și super delicioasă. Cum doar ce a trecut Paștele și poate ați rămas cu felii de cozonac, cu gălbenușuri, cu lapte, dar și cu fructe proaspete, vă propun aceste frigănele de cozonac cu sos de caramel, cremă de vanilie și fructe, care au ieșit incredibil de delicioase.
Ingrediente: 4 feliz de cozonac, 50 grame unt, 50 grame zahăr alb sau pentru caramel, 2 gălbenușuri, 100 ml lapte, 1 lingură amidon, 30 grame zahar pentru cremă, nuci și fructe proaspete.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI MAI JOS!

Pentru mine, evitarea risipei alimentare este ‘tehnica’ pe care o aplic cel mai des în bucătărie. Culmea, multe rețete pregătite ad-hoc, din ingrediente puține, ies atât de gustoase încât cu siguranță le repet., scrie Chef Adrian Hădean pe blogul său.
Nu am fost niciodată în impasul ‘nu stiu ce să gătesc azi’, pentru că sigur cu 2-3 ingrediente pe care le am în frigider sau în dulap, pot pregăti un prânz sau o cina consistentă și super delicioasă. Cum doar ce a trecut Paștele și poate ați rămas cu felii de cozonac, cu gălbenușuri, cu lapte, dar și cu fructe proaspete, vă propun aceste frigănele de cozonac cu sos de caramel, cremă de vanilie și fructe, care au ieșit incredibil de delicioase.
Ingrediente: 4 feliz de cozonac, 50 grame unt, 50 grame zahăr alb sau pentru caramel, 2 gălbenușuri, 100 ml lapte, 1 lingură amidon, 30 grame zahar pentru cremă, nuci și fructe proaspete.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI MAI JOS!