Frigărui de conopidă cu sos de brânză

Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă simplă, dar delicioasă: frigărui de conopidă cu sos de brânză.
Putem face tot felul de preparate cu această legumă, cum ar fi: sufleu de conopidă, conopidă pane, salată de conopidă cu maioneză, crochete de conopidă cu usturoi și parmezan, mâncare de conopidă, conopidă gratinată. Acum, puteți pregăti și frigărui. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie: 1 conopidă, ulei de măsline, sare și piper, nucșoară, cepșoară uscată, usturoi granulat, curcuma.
Mod de preparare: Spălăm foarte bine conopida și o porționăm în buchețele pe care le-am pus la fiert în apă cu puțină sare. Le fierbem doar două-trei minute, atât cât să se înmoaie puțin.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă simplă, dar delicioasă: frigărui de conopidă cu sos de brânză.
Putem face tot felul de preparate cu această legumă, cum ar fi: sufleu de conopidă, conopidă pane, salată de conopidă cu maioneză, crochete de conopidă cu usturoi și parmezan, mâncare de conopidă, conopidă gratinată. Acum, puteți pregăti și frigărui. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie: 1 conopidă, ulei de măsline, sare și piper, nucșoară, cepșoară uscată, usturoi granulat, curcuma.
Mod de preparare: Spălăm foarte bine conopida și o porționăm în buchețele pe care le-am pus la fiert în apă cu puțină sare. Le fierbem doar două-trei minute, atât cât să se înmoaie puțin.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!