Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean
PUBLICAT: Aug 13, 2022

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și salată. De asemenea, lipiile făcute în casă pe loc, sunt minunate, calde și numai bune. Rețeta și modul de preparare, în cele ce urmează.
Ingrediente pentru frigărui picante
Ingrediente pentru frigărui (6 bucăți):
- 700 g pulpe dezosate
- 1 dovlecel
- 2 cepe
- 2 ardei
- Valeriană sau orice salată aveți la îndemână
- 1 castravete proaspăt
Ingrediente pentru marinarea cărnii:
- 100 g sos sweet-chilli
- 5 g de chilli uscat sau praf de chilli
- 2 ardei picanți
- Sare și piper
Ingrediente pentru sos de usturoi:
- 200 g iaurt
- 3 căței de usturoi
- 1 lingură de mărar
- Sare și piper

Ingrediente pentru lipii (4 bucăți):
- 300 g făină
- 3.5 g drojdie (jumătate de pachet de 7 g)
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1 linguriță de zahăr
- 4-5 g condimente uscate (chilli, busuioc, rozmarin)
- 100 ml lapte
- 75 ml apă.
- CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și salată. De asemenea, lipiile făcute în casă pe loc, sunt minunate, calde și numai bune. Rețeta și modul de preparare, în cele ce urmează.
Ingrediente pentru frigărui picante
Ingrediente pentru frigărui (6 bucăți):
- 700 g pulpe dezosate
- 1 dovlecel
- 2 cepe
- 2 ardei
- Valeriană sau orice salată aveți la îndemână
- 1 castravete proaspăt
Ingrediente pentru marinarea cărnii:
- 100 g sos sweet-chilli
- 5 g de chilli uscat sau praf de chilli
- 2 ardei picanți
- Sare și piper
Ingrediente pentru sos de usturoi:
- 200 g iaurt
- 3 căței de usturoi
- 1 lingură de mărar
- Sare și piper

Ingrediente pentru lipii (4 bucăți):
- 300 g făină
- 3.5 g drojdie (jumătate de pachet de 7 g)
- 3 linguri de ulei de măsline
- 1 linguriță de zahăr
- 4-5 g condimente uscate (chilli, busuioc, rozmarin)
- 100 ml lapte
- 75 ml apă.
- CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!