Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Proiect-nou-2024-07-08T153056.956

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc perfect cu această rețetă tradițională. Și nu are nevoie de coacere/fierbere, ideală pentru zilele toride de vară în care simți că te topești în bucătărie.

Ingrediente pentru 3 porții:  200 ml de apă rece, 2 mango , 1 Legătură de pătrunjel, 1 castravete , 1 ceapă roșie, 15 ml de oțet de orez, ceapă chives , 1 ardrei iute, 2 lime, 2 linguri de ulei de măsline extra virgin, sare și piper.

Mod de preparare: Se toacă mărunt ceapa roșie, ceapa chives, frunzele de pătrunjel, ardeiul iute și castravetele. Se curăță mango și se taie cubulețe. 

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Proiect-nou-2024-07-08T153056.956

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc perfect cu această rețetă tradițională. Și nu are nevoie de coacere/fierbere, ideală pentru zilele toride de vară în care simți că te topești în bucătărie.

Ingrediente pentru 3 porții:  200 ml de apă rece, 2 mango , 1 Legătură de pătrunjel, 1 castravete , 1 ceapă roșie, 15 ml de oțet de orez, ceapă chives , 1 ardrei iute, 2 lime, 2 linguri de ulei de măsline extra virgin, sare și piper.

Mod de preparare: Se toacă mărunt ceapa roșie, ceapa chives, frunzele de pătrunjel, ardeiul iute și castravetele. Se curăță mango și se taie cubulețe. 

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă