Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc perfect cu această rețetă tradițională. Și nu are nevoie de coacere/fierbere, ideală pentru zilele toride de vară în care simți că te topești în bucătărie.
Ingrediente pentru 3 porții: 200 ml de apă rece, 2 mango , 1 Legătură de pătrunjel, 1 castravete , 1 ceapă roșie, 15 ml de oțet de orez, ceapă chives , 1 ardrei iute, 2 lime, 2 linguri de ulei de măsline extra virgin, sare și piper.
Mod de preparare: Se toacă mărunt ceapa roșie, ceapa chives, frunzele de pătrunjel, ardeiul iute și castravetele. Se curăță mango și se taie cubulețe.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc perfect cu această rețetă tradițională. Și nu are nevoie de coacere/fierbere, ideală pentru zilele toride de vară în care simți că te topești în bucătărie.
Ingrediente pentru 3 porții: 200 ml de apă rece, 2 mango , 1 Legătură de pătrunjel, 1 castravete , 1 ceapă roșie, 15 ml de oțet de orez, ceapă chives , 1 ardrei iute, 2 lime, 2 linguri de ulei de măsline extra virgin, sare și piper.
Mod de preparare: Se toacă mărunt ceapa roșie, ceapa chives, frunzele de pătrunjel, ardeiul iute și castravetele. Se curăță mango și se taie cubulețe.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!