Gustărele tăvălite, rețeta lui Adi Hădean
PUBLICAT: Aug 1, 2020

Astăzi, Adi Hădean vine cu un truc despre cum să faceți gustărele rapide, fără să vă străduiți prea tare. Secretul este să folosiți mini mozzarella, bulete de brânză moale ce trebuie numa’ scoase din ambalaj.
- Strecurați mozzarella de zer
- Bateți bine două-trei ouă cu niște sare și piper
- Tăvăliți bilele de mozzarella prin făină, apoi prin ou, pe toate părțile
- Acoperiți mozzarella cu pesmet și prăjiți-le în ulei încins pentru 10-15 secunde
- Le scoateți pe un șervețel absorbant și le potriviți cu ce vă place vouă.

Astăzi, Adi Hădean vine cu un truc despre cum să faceți gustărele rapide, fără să vă străduiți prea tare. Secretul este să folosiți mini mozzarella, bulete de brânză moale ce trebuie numa’ scoase din ambalaj.
- Strecurați mozzarella de zer
- Bateți bine două-trei ouă cu niște sare și piper
- Tăvăliți bilele de mozzarella prin făină, apoi prin ou, pe toate părțile
- Acoperiți mozzarella cu pesmet și prăjiți-le în ulei încins pentru 10-15 secunde
- Le scoateți pe un șervețel absorbant și le potriviți cu ce vă place vouă.