Măr copt în foietaj. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Măr copt, scorțișoară și vin fiert… rezultatul? Măr copt învelit în foietaj, umplut cu pastă de nucă și stropit cu reducție de vin roșu. Iată rețeta recomandată de chef Adi Hădean!
Ingrediente pentru măr copt în foietaj: mere, o foaie de foietaj, nucă 100g, miere 50g, un praf de scorțișoară, ou 1, vin roșu 200ml, zahăr, 75g, anason 4g, cuișoare 3g.
Mod de preparare măr copt în foietaj: Primul pas e să amestecăm nuca cu mierea și scorțișoara, apoi scoatem cotorul celor mai mari mere pe care le-am găsit și le umplem cu pasta de nucă.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Măr copt, scorțișoară și vin fiert… rezultatul? Măr copt învelit în foietaj, umplut cu pastă de nucă și stropit cu reducție de vin roșu. Iată rețeta recomandată de chef Adi Hădean!
Ingrediente pentru măr copt în foietaj: mere, o foaie de foietaj, nucă 100g, miere 50g, un praf de scorțișoară, ou 1, vin roșu 200ml, zahăr, 75g, anason 4g, cuișoare 3g.
Mod de preparare măr copt în foietaj: Primul pas e să amestecăm nuca cu mierea și scorțișoara, apoi scoatem cotorul celor mai mari mere pe care le-am găsit și le umplem cu pasta de nucă.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!