Meniu de vedetă – Ce mănâncă Jennifer Lopez la micul dejun, prânz și cină

Jennifer Lopez se menține într-o formă de zile mari cu ajutorul sportului practicat zilnic, dar și al unei alimentații sănătoase, în care își mai fac loc din când în când și fursecurile cu ciocolată. Iată ce mănâncă diva care va împlini luna aceasta 51 de ani!
După ce i-a născut în urmă cu 12 ani pe gemenii Max și Emme, Jennifer Lopez a adoptat o dietă vegană, dar, pe parcurs, vedeta a reinclus în alimentație și produsele de origine animală.
Micul dejun
Pentru prima masă a zilei, Jennifer Lopez alege smoothie-uri sau ovăz, la care adaugă fructe de pădure din abundență. Shake-ul preferat este cel din căpșune, afine, iaurt grecesc, scorțișoară, miere și pudră de proteine. Dar, înainte de toate, vedeta bea un pahar de apă cu lămâie, iar pe parcursul zilei mai consumă alte șapte pahare mari cu apă. JLo nu bea cafea, dar, din când în când, prepară entru ea și pentru întreaga familie un mic dejun bogat, format din omletă, bacon, pancakes, somon și dulceață.
Prânz
Antrenorul personal al lui JLo, Traci Anderson, o vedetă la rândul ei, în lumea fitnessului, se asigură că aceasta respectă o dietă strictă.
”Am grijă să mănânce sănătos, deoarece are nevoie de combustibil bun pentru toate lucrurile pe care le întreprinde. Mănâncă alimente organice, atent selecționate, iar mesele sunt echilibrate din punct de vedere al cantității de proteine și al nutrienților. Totul e proaspăt”, povestește Traci Anderson. Astfel, prânzul lui Jennfer Lopez e format cel mai adesea din salate. Anul trecut, JLo și iubitul ei, fostul spotriv Alex Rodriguez, au făcut o cură de detoxifiere de zece zile, timp în cei doi au renunțat complet la zahăr și la carbohidrați. Salatele preferate ale lui JLo sunt cele din kale, semințe de dovleac prăjite, brânză, ceapă roșie și un strop de ulei de măsline. În plus, cântăreața și actrița a subliniat că a reușit să scape de greutatea acumulată în sarcină datorită dietei vegane. Acestă modalitate de alimentație a fost singurul lucru eficient în topirea a cinci kilograme care nu voiau să dispară. Treptat, Jennifer Lopez a inclus la mesele principale pieptul de pui, vita, somonul și bibanul de mare pentru un aport suficient de proteine și pentru o senzație de sațietate mai îndelungată.
Cină
Seria meselor sănătoase continuă și la cină, când JLo își gătește preparate bazate pe legume. ”Mâncăm o mulțime de legume verzi, de la sparanghel, la varză de Bruxelles, broccoli și kale. Îmi place să gătesc, mai ales mâncare portoricană, cea cu care am crescut”. Așa că printre legume se mai strecoară și cotletele de porc, orezul și fasolea.
Jennifer Lopez a mai povestit cum își suna mereu mama când s-a mutat pentru prima dată singură în Los Angeles, pentru sfaturi în bucătărie. ”O rugam să mă învețe să gatesc prin telefon”.
Gustări
Pe lângă gustările clasice, sănătoase, pentru cineva care urmărește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, cum ar fi fructele și nucile, Jennifer Lopez savurează câte un desert decadent. ”Oameni suntem! Nu cred că trebuie să te învinovățești singur dacă mai greșești și mai mănânci chipsuri sau dulciuri! Fiecăruia dintre noi i se face poftă de o prăjitură sau de un fursec, din când în când”, spune JLo, ale cărei slăbiciuni mai includ biscuiții cu ciocolată și înghețata.
Foto: Unsplash, Instagram

Jennifer Lopez se menține într-o formă de zile mari cu ajutorul sportului practicat zilnic, dar și al unei alimentații sănătoase, în care își mai fac loc din când în când și fursecurile cu ciocolată. Iată ce mănâncă diva care va împlini luna aceasta 51 de ani!
După ce i-a născut în urmă cu 12 ani pe gemenii Max și Emme, Jennifer Lopez a adoptat o dietă vegană, dar, pe parcurs, vedeta a reinclus în alimentație și produsele de origine animală.
Micul dejun
Pentru prima masă a zilei, Jennifer Lopez alege smoothie-uri sau ovăz, la care adaugă fructe de pădure din abundență. Shake-ul preferat este cel din căpșune, afine, iaurt grecesc, scorțișoară, miere și pudră de proteine. Dar, înainte de toate, vedeta bea un pahar de apă cu lămâie, iar pe parcursul zilei mai consumă alte șapte pahare mari cu apă. JLo nu bea cafea, dar, din când în când, prepară entru ea și pentru întreaga familie un mic dejun bogat, format din omletă, bacon, pancakes, somon și dulceață.
Prânz
Antrenorul personal al lui JLo, Traci Anderson, o vedetă la rândul ei, în lumea fitnessului, se asigură că aceasta respectă o dietă strictă.
”Am grijă să mănânce sănătos, deoarece are nevoie de combustibil bun pentru toate lucrurile pe care le întreprinde. Mănâncă alimente organice, atent selecționate, iar mesele sunt echilibrate din punct de vedere al cantității de proteine și al nutrienților. Totul e proaspăt”, povestește Traci Anderson. Astfel, prânzul lui Jennfer Lopez e format cel mai adesea din salate. Anul trecut, JLo și iubitul ei, fostul spotriv Alex Rodriguez, au făcut o cură de detoxifiere de zece zile, timp în cei doi au renunțat complet la zahăr și la carbohidrați. Salatele preferate ale lui JLo sunt cele din kale, semințe de dovleac prăjite, brânză, ceapă roșie și un strop de ulei de măsline. În plus, cântăreața și actrița a subliniat că a reușit să scape de greutatea acumulată în sarcină datorită dietei vegane. Acestă modalitate de alimentație a fost singurul lucru eficient în topirea a cinci kilograme care nu voiau să dispară. Treptat, Jennifer Lopez a inclus la mesele principale pieptul de pui, vita, somonul și bibanul de mare pentru un aport suficient de proteine și pentru o senzație de sațietate mai îndelungată.
Cină
Seria meselor sănătoase continuă și la cină, când JLo își gătește preparate bazate pe legume. ”Mâncăm o mulțime de legume verzi, de la sparanghel, la varză de Bruxelles, broccoli și kale. Îmi place să gătesc, mai ales mâncare portoricană, cea cu care am crescut”. Așa că printre legume se mai strecoară și cotletele de porc, orezul și fasolea.
Jennifer Lopez a mai povestit cum își suna mereu mama când s-a mutat pentru prima dată singură în Los Angeles, pentru sfaturi în bucătărie. ”O rugam să mă învețe să gatesc prin telefon”.
Gustări
Pe lângă gustările clasice, sănătoase, pentru cineva care urmărește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, cum ar fi fructele și nucile, Jennifer Lopez savurează câte un desert decadent. ”Oameni suntem! Nu cred că trebuie să te învinovățești singur dacă mai greșești și mai mănânci chipsuri sau dulciuri! Fiecăruia dintre noi i se face poftă de o prăjitură sau de un fursec, din când în când”, spune JLo, ale cărei slăbiciuni mai includ biscuiții cu ciocolată și înghețata.
Foto: Unsplash, Instagram