Mere coapte în ciocolată. Rețetă recomandată de Chef Adrian Hădean

Provocarea lui Chef Adrian Hădean din această săptămână fiind Doar 3 ingrediente. Ce spuneți de mere coapte în ciocolată servite reci, de la frigider? Şi uite aşa merele coapte ale toamnei devin desertul delicios al verii.
Este un desert de nerefuzat, atât de către cei mici, dar şi de către cei mari. Copiii cu siguranţă nu vor spune nu, vor refuza poate fructele, dar merele coapte în ciocolată niciodată. Ca să nu mai povestim de cei mari. Iată recomandarea lui Adi Hădean.
Ingrediente: 5 mere roşii dulci, 300-500 gr ciocolată neagră, cu alune şi albă, în funcţie de tavă și 25-50 gr unt.
Mod de preparare: După ce am spălat bine merele le-am scobit în interior pentru a elimina sâmburii şi teaca lemnoasă, am adăugat în fiecare măr câte o bucăţică de unt, le-am pus într-o tavă şi le-am dat la cuptor la 180 de grade pentru 20-30 min să se înmoaie şi să se rumenească un pic.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Provocarea lui Chef Adrian Hădean din această săptămână fiind Doar 3 ingrediente. Ce spuneți de mere coapte în ciocolată servite reci, de la frigider? Şi uite aşa merele coapte ale toamnei devin desertul delicios al verii.
Este un desert de nerefuzat, atât de către cei mici, dar şi de către cei mari. Copiii cu siguranţă nu vor spune nu, vor refuza poate fructele, dar merele coapte în ciocolată niciodată. Ca să nu mai povestim de cei mari. Iată recomandarea lui Adi Hădean.
Ingrediente: 5 mere roşii dulci, 300-500 gr ciocolată neagră, cu alune şi albă, în funcţie de tavă și 25-50 gr unt.
Mod de preparare: După ce am spălat bine merele le-am scobit în interior pentru a elimina sâmburii şi teaca lemnoasă, am adăugat în fiecare măr câte o bucăţică de unt, le-am pus într-o tavă şi le-am dat la cuptor la 180 de grade pentru 20-30 min să se înmoaie şi să se rumenească un pic.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!