Pască fără aluat, cu ciocolată – de sărbătoare

Proiect nou (8)

Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă de pască fară aluat, care se pregătește foarte simplu.

Ingrediente: 4 ouă, 200 grame smântână, 600 g brânză proaspătă e vaci, 150 de grame zahăr, 60 g făină, 80 gr stafide, 100 gr ciocolată topită, 100 gr unt topit și coajă de portocale.

Mod de preparare: Pentru început, punem stafidele în puțină esență de rom și apă pentru a se umfla.

Într-un bol încăpător punem brânza, smântâna, zahărul, ouăle și coaja de portocală  și am amestecat totul până s-au încorporat.După ce am obținut o cremă omogenă, am adăugat faina și grișul. Am topit și ciocolata pe baie de aburi și am adăugat jumătate în compoziția de brânză, amestecând ușor.

Vezi CONTINUAREA RETETEI AICI!

Proiect nou (8)

Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă de pască fară aluat, care se pregătește foarte simplu.

Ingrediente: 4 ouă, 200 grame smântână, 600 g brânză proaspătă e vaci, 150 de grame zahăr, 60 g făină, 80 gr stafide, 100 gr ciocolată topită, 100 gr unt topit și coajă de portocale.

Mod de preparare: Pentru început, punem stafidele în puțină esență de rom și apă pentru a se umfla.

Într-un bol încăpător punem brânza, smântâna, zahărul, ouăle și coaja de portocală  și am amestecat totul până s-au încorporat.După ce am obținut o cremă omogenă, am adăugat faina și grișul. Am topit și ciocolata pe baie de aburi și am adăugat jumătate în compoziția de brânză, amestecând ușor.

Vezi CONTINUAREA RETETEI AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă