Pască fără aluat, cu ciocolată – de sărbătoare

Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă de pască fară aluat, care se pregătește foarte simplu.
Ingrediente: 4 ouă, 200 grame smântână, 600 g brânză proaspătă e vaci, 150 de grame zahăr, 60 g făină, 80 gr stafide, 100 gr ciocolată topită, 100 gr unt topit și coajă de portocale.
Mod de preparare: Pentru început, punem stafidele în puțină esență de rom și apă pentru a se umfla.
Într-un bol încăpător punem brânza, smântâna, zahărul, ouăle și coaja de portocală și am amestecat totul până s-au încorporat.După ce am obținut o cremă omogenă, am adăugat faina și grișul. Am topit și ciocolata pe baie de aburi și am adăugat jumătate în compoziția de brânză, amestecând ușor.
Vezi CONTINUAREA RETETEI AICI!

Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă de pască fară aluat, care se pregătește foarte simplu.
Ingrediente: 4 ouă, 200 grame smântână, 600 g brânză proaspătă e vaci, 150 de grame zahăr, 60 g făină, 80 gr stafide, 100 gr ciocolată topită, 100 gr unt topit și coajă de portocale.
Mod de preparare: Pentru început, punem stafidele în puțină esență de rom și apă pentru a se umfla.
Într-un bol încăpător punem brânza, smântâna, zahărul, ouăle și coaja de portocală și am amestecat totul până s-au încorporat.După ce am obținut o cremă omogenă, am adăugat faina și grișul. Am topit și ciocolata pe baie de aburi și am adăugat jumătate în compoziția de brânză, amestecând ușor.
Vezi CONTINUAREA RETETEI AICI!