Paste scoică (conchiglioni) cu peşte. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Chef Adrian Hădean ne propune o reţetă simplă şi delicioasă ce scoate în evidenţă prezenţa multiculturală şi multietnică din zona Dobrogei.
Pentru această reţetă avem nevoie de următoarele ingrediente: 250 gr paste scoică, 1 file de şalău, 1 file de pălămidă, 25 ml suc de lămâie, 1 căţel de usturoi, 100 gr brânză telemea, 2 cuburi de cremă de brânză, 2 fire de ceapă, 200 gr mix de brânzeturi sau mozzarella, ce aveţi la îndemână, coajă rasă de lime, 50 gr unt, 300 gr de roşii în bulion, 125 ml smântână pentru gătit, 50 gr bulion de ardei, oregano, busuioc, sare, piper după gust.
Mod de preparare:
Într-o cratiţă am pus la fiert apă cu sare şi când apa a ajuns la punctul de fierbere am adăugat pastele scoică şi le-am fiert doar jumătate din timpul indicat în instrucţiunile de preparare.Am curăţat şi spălat ceapa verde, apoi am tăiat-o mărunt.
Am dat pe răzătoare coaja de lime şi am stors lămâia.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI MAI JOS!

Chef Adrian Hădean ne propune o reţetă simplă şi delicioasă ce scoate în evidenţă prezenţa multiculturală şi multietnică din zona Dobrogei.
Pentru această reţetă avem nevoie de următoarele ingrediente: 250 gr paste scoică, 1 file de şalău, 1 file de pălămidă, 25 ml suc de lămâie, 1 căţel de usturoi, 100 gr brânză telemea, 2 cuburi de cremă de brânză, 2 fire de ceapă, 200 gr mix de brânzeturi sau mozzarella, ce aveţi la îndemână, coajă rasă de lime, 50 gr unt, 300 gr de roşii în bulion, 125 ml smântână pentru gătit, 50 gr bulion de ardei, oregano, busuioc, sare, piper după gust.
Mod de preparare:
Într-o cratiţă am pus la fiert apă cu sare şi când apa a ajuns la punctul de fierbere am adăugat pastele scoică şi le-am fiert doar jumătate din timpul indicat în instrucţiunile de preparare.Am curăţat şi spălat ceapa verde, apoi am tăiat-o mărunt.
Am dat pe răzătoare coaja de lime şi am stors lămâia.
CITESTE CONTINUAREA RETETEI MAI JOS!