Plăcintă ciufulită sau ruffled pie – un desert ușor recomandat de Adi Hădean

O plăcintă tare gustoasă, crocantă, cremoasă și care are nevoie de două faze de coacere. Foile de plăcintă sunt crocante la suprafață, iar crema din lapte cu ouă este absolut delicioasă.
Partea faină este că foile de plăcintă le găsiți în orice magazin, deci aveți de făcut doar crema de la 0, hmm, nu sună rău! Dacă vă tentează și pe voi un desert gustos, aveți ingredientele și metoda de preparare mai jos. , spune Chef Adi Hădean.
Ingredientele pentru plăcintă ciufulită:
- 400 g foi de plăcintă
- 120 g unt topit
- Extract de migdale și de vanilie
- 175 g zahăr brun sau alb
- 1 praf de sare
- 40 g mix de fructe
- 4 ouă
- 200 ml lapte
- 200 ml smântână pentru frișcă

Metoda de preparare pentru plăcintă ciufulită:
Pentru început mi-am pregătit tava unde voi face plăcinta, am uns-o bine cu unt și am pus o hârtie de copt înăuntrul tăvii.

O plăcintă tare gustoasă, crocantă, cremoasă și care are nevoie de două faze de coacere. Foile de plăcintă sunt crocante la suprafață, iar crema din lapte cu ouă este absolut delicioasă.
Partea faină este că foile de plăcintă le găsiți în orice magazin, deci aveți de făcut doar crema de la 0, hmm, nu sună rău! Dacă vă tentează și pe voi un desert gustos, aveți ingredientele și metoda de preparare mai jos. , spune Chef Adi Hădean.
Ingredientele pentru plăcintă ciufulită:
- 400 g foi de plăcintă
- 120 g unt topit
- Extract de migdale și de vanilie
- 175 g zahăr brun sau alb
- 1 praf de sare
- 40 g mix de fructe
- 4 ouă
- 200 ml lapte
- 200 ml smântână pentru frișcă

Metoda de preparare pentru plăcintă ciufulită:
Pentru început mi-am pregătit tava unde voi face plăcinta, am uns-o bine cu unt și am pus o hârtie de copt înăuntrul tăvii.