Prăjitură cu șofran și polen. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

template-65

Vine weekendul, iar dacă aveți în plan să pregătiți un desert pentru prieteni sau familie, Chef Adi Hădean ne recomandă: prăjitura cu șofran și polen. Rețeta, imediat!

Pentru această prăjitură cu șofran și polen aveți nevoie de: 

Ingrediente blat: 700g făină, 180g miere, 180g zahăr, 100g unt gras, 17 g bicarbonat, 3 ouă și 4 ml esență vanilie.

Ingrediente cremă: cremă de brânză  300g, mascarpone 200g, miere 100g, șofran 7g. 

Ingrediente jeleu de polen: gelatină foi 1 plic, apă 100ml, polen granule 30g, zahăr 25g, o lămâie.

CItește continuarea rețetei aici!

template-65

Vine weekendul, iar dacă aveți în plan să pregătiți un desert pentru prieteni sau familie, Chef Adi Hădean ne recomandă: prăjitura cu șofran și polen. Rețeta, imediat!

Pentru această prăjitură cu șofran și polen aveți nevoie de: 

Ingrediente blat: 700g făină, 180g miere, 180g zahăr, 100g unt gras, 17 g bicarbonat, 3 ouă și 4 ml esență vanilie.

Ingrediente cremă: cremă de brânză  300g, mascarpone 200g, miere 100g, șofran 7g. 

Ingrediente jeleu de polen: gelatină foi 1 plic, apă 100ml, polen granule 30g, zahăr 25g, o lămâie.

CItește continuarea rețetei aici!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă