Pui în stil marocan. Rețetă by Adrian Hădean

MG_3146_LR_Resize

Bucătăria nord-africană e fascinantă prin condimentele și combinațiile interesante de carne cu fructe uscate.  Preparatele preferate de Chef Adrian Hădean sunt cele gătite încet pentru că aromele se pătrund în ritmul lor, fără să le grăbească nimeni, iar rezultatul este uimitor.

Îmi vezi da dreptate dacă încercați rețeta. spune Adi Hădean.

Ingrediente marinadă:
  • 1 linguriță și jumătate de Ras el hanout
  • 1 linguriță de scorțișoară
  • 1 linguriță de paprika afumată
  • 1 linguriță de ghimbir ras
  • jumătate de linguriță de piper
  • 2 linguri de ulei de măsline
Ingrediente strat crocant:
  • 4-5 bucăți de pulpe de pui
  • 1 ceapă
  • 4 căței de usturoi
  • o lămâie tăiată felii subțiri
  • 50 g de măsline verzi
  • 35 g de stafide
  • 50 g de caise uscate
  • 50 g de sos de roșii
  • 350 ml de supă sau apă
  • felii de migdale
  • pătrunjel pentru decor
Mod de preparare – CLICK AICI!
MG_3146_LR_Resize

Bucătăria nord-africană e fascinantă prin condimentele și combinațiile interesante de carne cu fructe uscate.  Preparatele preferate de Chef Adrian Hădean sunt cele gătite încet pentru că aromele se pătrund în ritmul lor, fără să le grăbească nimeni, iar rezultatul este uimitor.

Îmi vezi da dreptate dacă încercați rețeta. spune Adi Hădean.

Ingrediente marinadă:
  • 1 linguriță și jumătate de Ras el hanout
  • 1 linguriță de scorțișoară
  • 1 linguriță de paprika afumată
  • 1 linguriță de ghimbir ras
  • jumătate de linguriță de piper
  • 2 linguri de ulei de măsline
Ingrediente strat crocant:
  • 4-5 bucăți de pulpe de pui
  • 1 ceapă
  • 4 căței de usturoi
  • o lămâie tăiată felii subțiri
  • 50 g de măsline verzi
  • 35 g de stafide
  • 50 g de caise uscate
  • 50 g de sos de roșii
  • 350 ml de supă sau apă
  • felii de migdale
  • pătrunjel pentru decor
Mod de preparare – CLICK AICI!

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Vrei să fii în ritm cu AlistMagazine?

Pe aceeași temă